Campingový set bílá / černá Dekorhome

Campingový set bílá / černá Dekorhome

Campingový set bílá / černá Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 316 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Campingový set bílá / černá Dekorhome - popis produktu

Vysoce odolný a lehce omyvatelný nábytek nejvyšší kvality. Skládací set campingového stolu a dvou lavic. Kombinace ocelové nosné kostry a vysoce odolného UV stabilizovaného polyetylenu (HDPE). Odolnost vůči vlivu počasí. Plast na slunci nežloutne ani nekřehne. Stůl i židle je možné jednoduše složit a židle připevnit na spodní stranu složeného stolu vše do jednoho setu.Barva: bílá / černáMateriál: HDPE (polyetylen) / ocelRozměry: šířka: 106,7 cmhloubka: 66 cmvýška: 71,1 cmtloušťka desky: 15 mm plus zpevňující lem 53 mmrozměr ve složeném stavu: 106,7 x 66 x 8,9 cmHmotnost: 16,7 kg

Produkt Campingový set bílá / černá Dekorhome patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky Lanitplast, barevná verze je černá, je vyroben z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní sety, patří značce Lanitplast, v barevné verzi černá, z materiálu Plast, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Campingový set bílá / černá Dekorhome lze nalézt mezi produkty ve skupině Campingový nábytek od značky Lanitplast, barevná varianta je černá, je vyroben z materiálu Plast v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Campingový set bílá / černá Dekorhome - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
STYLModerní
STYLPraktický
TLOUŠŤKA DESKY1,5 cm
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
HLOUBKA66 cm
ŠÍŘKA107 cm
VÝŠKA71 cm
HMOTNOST16,7 kg
Hmotnost16700.000g
KategoriePláště, Nábytek, Stoly, Jídelní stoly, Jídelní sety, Campingový nábytek
ZnačkaLanitplast
Barvačerná
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

Campingový set bílá / černá Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Campingový set bílá / černá Dekorhome - další zajímavé produkty

Campingový set bílá / černá Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?