Campgo Dragon Short

Campgo Dragon Short

Campgo Dragon Short

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Campgo Dragon Short - popis produktu

Spací pytel Campgo Dragon Short:Spací pytel Campgo Dragon ShortPatříte mezi nadšence, kteří rádi přespávají pod stanem nebo na divoko v přírodě? V tom případě by vám neměl ve výbavě chybět spací pytel Campgo Dragon Short v anatomickém mumiovém tvaru, jehož vnitřní část je tvořená materiálem polypongee, což je směs polyesteru a čínského hedvábí. Tato tkanina je velmi jemná a příjemná na dotek. Na vnější stranu byl poté použitý voděodolný nylon. Campgo Dragon Short je vyplněný dutými vlákny, která skvěle odolávají vlhkosti, nabízejí i výjimečnou životnost a mimo jiné tuto výplň ocení i alergici. Spací pytel se řadí mezi třísezónní spacáky a využijete jej tak od jara do podzimu. Svými rozměry je ideální volbou pro dospělé jedince o výšce 180 cm a otevírá / zavírá se pomocí jednostranného zipu na levé straně.Spacák Campgo Dragon Short je zárukou pohodlného spánkuKomfortní teplota spacáku Campgo Dragon Short se pohybuje kolem 2 °C. To znamená, že i při takovéto okolní teplotě bude spací pytel příjemně vyhřátý. Limitní hodnota, při které není doporučené spát delší dobu, dosahuje -4 °C a extrémní teplota, kdy spací pytel nedokáže zajistit teplo, je -6 °C. Rozměry spacáku jsou poté 210 × 80 × 50 cm.Lehké, skladné a praktické provedeníTřísezónní spacák Campgo Dragon Short se díky použitým materiálům snadno udržuje. Navíc dutá vlákna dobře odolává vlhkosti, tak se vždy probudíte v suchu, i když vám počasí zrovna nebude přát. Spacák má klasický mumiový tvar s prostorem pro složení hlavy a stahovatelnou, anatomicky tvarovanou kapucí. Jistě oceníte i vnitřní kapsu na drobnosti, které chcete mít u sebe i v průběhu noci. Hmotnost spacáku je 1 630 g. Součástí balení je také lehký kompresní obal pro snadné přenášení sbaleného spacáku.Klíčové vlastnosti spacího pytle Campgo Dragon ShortTřísezónní spacák pro dospěléSpacák Campgo Dragon Short má vnitřní část vyrobenou z materiálu polypongeeVnější část z voděodolného materiáluSpacák je vyplněn dutými vlákny (2× 150 g/m2)Vnitřní kapsa na drobnostiStahovatelná a anatomicky tvarovaná kapuceUdrží vás v teple až do 2 °CRozměry: 210 × 80 × 50 cmHmotnost: 1 630 gLehký kompresní obal je součástí baleníVe složeném stavu má spacák rozměry 37 × 22 cmJednostranný zipPřidat kolotočVložte ID skupiny produktůPro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty!Přidat kolotoč

Produkt Campgo Dragon Short lze nalézt mezi produkty ve skupině Spací pytle, patří pod značku Campgo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Campgo Dragon Short - parametry produktu

KategorieStany, Spací pytle
ZnačkaCampgo
E-shopAlza.cz

Campgo Dragon Short - historie ceny a dostupnosti

Campgo Dragon Short - další zajímavé produkty

Campgo Dragon Short - jak nakoupit nejvýhodnější?