Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Na čajové lístky s pánvičkou? V případě unikátního zeleného čaje kamairicha rozhodně. Ba co víc, použití těžké železné pánve při výrobě je zde alfou a omegou. Takzvaná “čínská metoda” neboli restování lístků pomocí suchého tepla je dnes napříč Japonskem
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Jen málokdo se může pochlubit tím, že jeho dílo zcela změnilo čajové mistrovství země vycházejícího slunce. Muži jménem Sugiyama Hikosaburo a jeho kultivaru čajovníkového stromu Yabukita se to podařilo a díky němu si můžeme vychutnat dokonalou hru chutí v každém šálku
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Říká se “vidět Neapol a zemřít”. My si to ale dovolíme upravit na “vidět japonskou Neapol a dát si čaj”. Přesně tak se totiž říká ráji milovníků japonských zelených čajů, prefektuře Kagoshima. Tamní kukicha je pověstná, když ale pochází navíc z organických
Nechte se zlákat hedvábně jemnou chutí tohoto unikátního čínského čaje z věhlasného čajového regionu Yunnan. Na křídlech Bílého motýla, jak mu v překladu říkají, se Vaše mysl uklidní a Vy si užijete každý doušek lahodného nápoje. Navíc, díky nízkému obsahu teinu
Nechte se zlákat hedvábně jemnou chutí tohoto unikátního čínského čaje z věhlasného čajového regionu Yunnan. Na křídlech Bílého motýla, jak mu v překladu říkají, se Vaše mysl uklidní a Vy si užijete každý doušek lahodného nápoje. Navíc, díky nízkému obsahu teinu
Nechte se zlákat hedvábně jemnou chutí tohoto unikátního čínského čaje z věhlasného čajového regionu Yunnan. Na křídlech Bílého motýla, jak mu v překladu říkají, se Vaše mysl uklidní a Vy si užijete každý doušek lahodného nápoje. Navíc, díky nízkému obsahu teinu
Nechte se zlákat hedvábně jemnou chutí tohoto unikátního čínského čaje z věhlasného čajového regionu Yunnan. Na křídlech Bílého motýla, jak mu v překladu říkají, se Vaše mysl uklidní a Vy si užijete každý doušek lahodného nápoje. Navíc, díky nízkému obsahu teinu
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Že jste o žlutém čaji nikdy neslyšeli? Není divu. I v jeho domovině se jedná o nesmírně vzácný druh částečně fermentovaného čaje. Kvůli jeho dokonalé chuti si jej v Číně hýčkají, a tak se do světa dostane jen nepatrný zlomek. Kekecha je skutečný zážitek, který se
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Zapomeňte pro jednou na uhlazené plantáže s řadami opečovávaných čajovníkových stromů. Pro skutečný a nesmírně vzácný poklad se musíte vydat do kolébky čínských čajů - regionu Yunnan. Tam, uprostřed pralesa, se ukrývají divoké čajovníky a z nich připravený nálev si
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Chuť hluboká jako studna a silná jako drak. Lung Ching, jak zní originální jméno, je mnohými považován za krále mezi čínskými zelenými čaji. Dodnes se v té nejvyšší jakosti podává významným osobnostem při státnických setkáních či věnuje jako vzácný dar
Japonsko je nejen Zemí vycházejícího slunce, ale také zemí mimořádných čajů a bohaté čajové kultury. Vybrali jsme devět exkluzivních zelených čajů a vložili je do dárkové krabice. Vznikl tak dárek, který ocení milovníci unikátních chvil strávených při ochutnávání
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Hra slunce a stínu. Čaje, které byly několik dní před sklizní stíněny rohožemi kabusé, aby ve svých lístcích akumulovaly co nejvíce sladkých a jemných máslových tónů. Milovníci japonských čajů ví, že právě drobné rozdíly ve využívání světla a šera při
Možná už svou vlajkou odkazuje Malawi ke kávě. Dole zelená jako keře, uprostřed červená jako plody a nahoře černá jako samotný nápoj. Nezvykle kulatá zrna z jihovýchodní Afriky si získávají světové renomé. Malá síť farmářských družstev produkuje kávu mimořádně