Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL)

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL)

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 829 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) - popis produktu

Pálka na stolní tenis Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL): Pálka na stolní tenis Butterfly Allround New je stvořená tak, aby vyhovovala všem hráčským úrovním, a to začátečníkům, rekreačním hráčům i těm středně pokročilým. Opatřená je vysoce kvalitním potahem BUTTERFLY Flextra, který disponuje sílou 2,1 mm. Umožní všestrannou hru a nabízí skvělou kontrolu, a to především v rotovaných úderech. Zejména začínající hráči jistě ocení, že odpouští mnoho chyb. Pálka je vybavená konkávním držátkem, které zajistí její komfortní používání i při delší hře. Butterfly Allround New je ideální volbou pro všechny hráče. Klíčové vlastnosti pálky na stolní tenis Butterfly Allround New + Flextra, konkávní (FL) Pálka na stolní tenisVhodná pro začátečníky, rekreační hráče i středně pokročiléS vysoce kvalitním potahem BUTTERFLY Flextra o síle 2,1 mmPálka odpouští mnoho chybUmožní všestrannou hru a nabízí skvělou kontroluButterfly Allround New s konkávním držátkemBarevné provedení: šedo-červené Hmotnost:190 g

Produkt Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní tenis, vyrábí jej značka Butterfly, v nabídce prodejce Alza.cz.

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) - parametry produktu

KategorieTenis, Stolní tenis
ZnačkaButterfly
E-shopAlza.cz

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) - historie ceny a dostupnosti

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) - další zajímavé produkty

Butterfly Allround New + Flextra, Konkávní (FL) - jak nakoupit nejvýhodnější?