BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený - popis produktu

Chránič zubů DBX BUSHIDO je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, který se dokonale přizpůsobí tvaru zubů a ochání je tak před údery. Chránič drží na horní řadě zubů. Postup pro formování chrániče: 1) chránič se na cca. 60 vteřin vloží do vroucí vody 2) chránič se na cca. 1 vteřinu vloží do studené vody 3) chránič se přiloží na vrchní zuby a skousne se Po úspěšném formování by měl chránič samostatně držet na zubech, pokud chránič padá, tak se postup opakuje.

Parametry:

  • Materiál:silikon
  • Určení:kontaktní sporty
  • Barva:červená

Upozornění:

  • Záruka 24 měsíců

Chránič zubů DBX BUSHIDO červený chránič zubů:DBX BUSHIDO červený chránič zubů je spolehlivý chránič na zuby vhodný pro dospělé. Chránič pro amatéry i profesionály si oblíbí hlavně účastníci bojových a kolektivních sportů, kterým může být například ragby. Chránič zubů DBX BUSHIDO zaručí horní čelisti ochranu před možnými zlomeninami. Podstatné přednosti chrániče na zuby DBX BUSHIDO červený chránič zubů Chránič zubů určený pro horní čelist vám zaručí ochranu proti vylomení chrupu Chránič je určen pro dospělé DBX BUSHIDO červený chránič zubů má multifunkční užití a je vhodný pro amatéry i profesionály Barva: červená

Produkt BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený lze nalézt mezi produkty ve skupině Chrániče zubů, je v nabídce značky BUSHIDO, DBX BUSHIDO v nabídce e-shopu Sport365.cz, Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený popisuje EAN kód 5902539013092.

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený - parametry produktu

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený - historie ceny a dostupnosti

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený - další zajímavé produkty

BUSHIDO - Chránič zubů DBX červený - jak nakoupit nejvýhodnější?