BRW Vitrína HORTON REG2D2W

BRW Vitrína HORTON REG2D2W

BRW Vitrína HORTON REG2D2W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 280 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRW Vitrína HORTON REG2D2W - popis produktu

Vitrína HORTON REG2D2W

Moderní kolekce nábytku HORTON, je vyrobena nejen z kvalitních materiálů, ale také v nadčasovém barevném provedení. Kolekce se vyznačuje tichým zavíráním dvířek a zásuvek, krásnými kovovými úchyty a LED osvětlením, které dodává celkový dojem nábytku. Sestava obsahuje několik dokonalých segmentů, díky kterým vytvoříte podle Vašich představ nejen obývací pokoj, ale také ložnici. Vitrína REG2D2W nabízí ve vrchní části dvoje prosklená dvířka, za kterými jsou skleněné police a ve spodní části jsou plná dvířka. LED osvětlení je součástí balení. Nábytek je dodáván v demontu.

Materiál: lamino, kovové úchytky Barevné provedení : bílý lesk, dub grandson zlatý Rozměr: (ŠxVxH) 119 x 166 x 42 cm Váha: 77,25 kg

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Na skla se nevztahuje reklamace, zkontrolujte si je prosím při přebírání!

BRW Vitrína HORTON REG2D2W - parametry produktu

BarvaBílá
DekorDub
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Výška166 cm
BarvaHnědá
Šířka119 cm
StylModerní
Typ vitrínyVitríny se sklem
LED osvětleníS osvětlením
KategorieNábytek, Vitríny

BRW Vitrína HORTON REG2D2W - historie ceny a dostupnosti

BRW Vitrína HORTON REG2D2W - další zajímavé produkty

BRW Vitrína HORTON REG2D2W - jak nakoupit nejvýhodnější?