BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním - popis produktu

Aroma difuzér BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním:Chcete si provonět domov? Útulnou atmosféru vám zajistí aroma difuzér BrainMax. Jeho zásobník na vodu má objem 400 ml a na jedno naplnění bude přístroj nepřetržitě pracovat až 10 h. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast. Hlavní přednosti aroma difuzéru BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním Aroma difuzér BrainMax krásně provoní váš domov Za provozu příjemně svítí Praktický integrovaný časovač Počet barev podsvícení: 2 Velikost nádoby odpovídá 400 ml Aroma difuzér BrainMax udrží plynulý provoz po dobu až 10 h Barva přístroje: bílá a hnědá Aroma difuzér BrainMax vás také překvapí svými funkcemi Funkce aroma difuzéru BrainMax vám zajisté zpříjemní a ulehčí jak obsluhu, tak jeho pravidelné používání. U nabízeného přístroje můžete zapnout také podsvícení, což oceníte především při večerní relaxační atmosféře. Výrobce si dal záležet na pohodlí uživatelů, a proto přidal difuzéru možnost ovládat vše přes dálkový ovladač. Abyste mohli zautomatizovat chod difuzéru, určitě využijete implementovaný časovač. Nyní už jen stačí aroma difuzér BrainMax zapnout a nechat se unést příjemnou vůní.

Produkt BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním patří do skupiny produktů Aroma difuzéry od značky BrainMax, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním - parametry produktu

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním - historie ceny a dostupnosti

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním - další zajímavé produkty

BrainMax Aroma Difuzér Light Wood s osvětlením a dálkovým ovládáním - jak nakoupit nejvýhodnější?