Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm  bílá

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm  bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá - popis produktu

Pohodlné bandáže z poloelastického materiálu, očko na palec, zapínání na suchý zip.. Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm jsou vyrobené pro maximální ochranu - po navázání bandáží na ruce se již na ně můžou nasazovat samotné rukavice. Bandáže jsou dlouhé 3 m a široké 5 cm. Poloelastický materiál z bavlny a spandexu dokonale zpevňuje celou oblast ruky a především zápěstí. Bandáže disponují dlouhým suchým zipem pro bezpečné zapnutí. Na konci této bandáže je navíc poutko, které se zachycuje za palec, díky čemuž bandáže Everlast Handwraps pohodlně a pevně drží.Technický popis: pohodlný poloelastický materiál suchý zip univezální použití poutko k uchycení za palec nášivka Everlast lze prát klasickým způsobem délka bandáže: 300 cm šířka bandáže: 5 cm materiál: bavlna, spandex (elastická textilie) balení obsahuje jeden pár

Tento produkt se nachází v kategorii Suché zipy, je v nabídce značky EVERLAST, v barevné verzi bílá, naleznete ho u prodejce insportline.cz.

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá - parametry produktu

Barvabílá
KategorieSuché zipy, Bandáže
ZnačkaEVERLAST
Barvabílá
E-shopinsportline.cz

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá - historie ceny a dostupnosti

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá - další zajímavé produkty

Boxerské bandáže Everlast Handwraps 300 cm bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?