Boty Grisport Vampire Black

Boty Grisport Vampire Black

Boty Grisport Vampire Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boty Grisport Vampire Black - popis produktu

Boty Grisport Vampire Black Dámské boty sportovního vzhledu se hodí do města i pro volný čas. Boty jsou vyrobeny z velmi měkké hovězinové kůže s maximálně flexibilní podešví. Ve spojení s velmi nízkou váhou  se jedná o pohádkově pohodlný model. Svršek -  měkká hovězinová useň Membrána -  Podešev – PU, systém Ergo-flex Mezipodešev – Váha – 540 g  (pár vel. 37) Boty na volný čas » Vycházková obuv » Boty Grisport Vampire Black

Produkt Boty Grisport Vampire Black patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Grisport, velikost odpovídá označení 42, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská obuv, vyrábí jej značka Grisport, velikost odpovídá označení 42, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Produkt Boty Grisport Vampire Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní obuv od značky Grisport ve velikosti 42, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Boty Grisport Vampire Black - parametry produktu

Velikost36
Velikost37
Velikost38
Velikost39
Velikost40
Velikost41
Velikost42
KategorieDámské boty, Dámská obuv, Sportovní obuv, Obuv do města
ZnačkaGrisport
Velikost42
E-shopGamisport.cz

Boty Grisport Vampire Black - historie ceny a dostupnosti

Boty Grisport Vampire Black - další zajímavé produkty

Boty Grisport Vampire Black - jak nakoupit nejvýhodnější?