Boll Patrol ocean #149270

Boll Patrol ocean #149270

Boll Patrol ocean #149270

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boll Patrol ocean - popis produktu

Spací pytel Boll Patrol ocean:  Jedinečný rostoucí dětský spacák s originálním designem, který umožňuje prodloužení délky spacáku o 35 centimetrů. I když tento spacák pořídíte např. 3letému dítěti, pohodlně jej může používat i za několik let, spacák jednoduše roste s vaším dítětem. Navíc disponuje většinou vychytávek a detaily jako spacáky pro dospělé. Klíčové vlastnosti spacího pytle Boll Patroldětský spací pytelmožnost prodloužení o 35 cmodolný a lehký materiálkomfortní tvar dna kopíruje přirozenou polohu chodidelzateplený tunel kolem kapucestahovadlo kapuce lehce na dosahzateplený vnitřní límec s elastickým stahovadlem ochrana proti zadrhnutí zipuYKK zip s dvojitým protisměrným jezdcemvnitřní bezpečnostní síťovaná kapsaBoll Patrol nabízí jedinečný komfortKonstrukční řešení a nově vyvinuté syntetické vlákno DualMicro zabezpečí potřebné teplo i pro ty nejmenší. Speciální broušený polyester připomínající bavlnu, ze kterého je vyrobena vnitřní strana, je přirozeně hypoalergenní. Anatomický mumiový tvar rozšířený kolem boků optimalizuje tepelnou izolaci bez zbytečného omezení pohybu.Velmi praktické je světélkující tahadlo zipu, které umožňuje snadnou orientaci ve tmě. Nastavitelná anatomicky tvarovatelná kapuce zvyšuje komfort a tepelnou izolaci. Součástí dodávky je také stlačitelný cestovní obal. Pro své kvality a extrémně vysokou užitnou hodnotu získal dětský spacák Boll Patrol ocenění Hanibal Czech Outdoor Award 2014.Parametry spacího pytle Boll Patrol oceanRozsah teplot:komfortní teplota: 0 °Climitní teplota: -6 °Cextrémní teplota: -24 °Cmaximální teplota: +10 °CHmotnost: 1150 gVnější materiál:P210T/RS, WRVnitřní materiál:P185T, WR, Tender TouchVýplň: Microfiber DualVýška postavy: < 155 cmŠířka v ramenou / nohou: 62 / 42 cmKonstrukce: SandwichRozměry složeného spacáku: 18 × 38 cm

Produkt Boll Patrol ocean #149270 patří do skupiny produktů Spací pytle, patří pod značku Boll v nabídce e-shopu Alza.cz.

Boll Patrol ocean - parametry produktu

KategorieSpací pytle
ZnačkaBoll
E-shopAlza.cz

Boll Patrol ocean - historie ceny a dostupnosti

Boll Patrol ocean - další zajímavé produkty

Boll Patrol ocean - jak nakoupit nejvýhodnější?