Boho Green Lak na nehty 6ml

Boho Green Lak na nehty 6ml

Boho Green Lak na nehty 6ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boho Green Lak na nehty 6ml - popis produktu

Lak na nehty značky Boho Green splňuje vše pro vytvoření naprosto bezchybné manikúry. Barevné odstíny jsou vybaveny bohatou pigmentací, která zajistí dokonalé krytí a navrch každý lak poskytne lesklý vzhled. A to vše bez zdlouhavého čekání na zaschnutí. Složení obsahující bavlnu, brambory, kukuřici, maniok či pšenici je co možná nejšetrnější, pečuje o nehtové lůžko a nevysušuje jej. Lak neobsahuje škodlivé látky, jako jsou tolueny, parabeny, formaldehydy, dibutylftaláty či formaldehydové pryskyřice a další.    Použití: Na čisté, upravené nehty je doporučeno zahájit péči podkladovými tóny 09 či 10, poté pokračovat barevným odstínem a závěrem aplikovat Top Coat s označením 11 pro ochranu a delší životnost manikúry.  BOHO GREEN Šarm a přirozenou eleganci francouzským ženám opravdu nelze upřít. Chic bývají nejen díky vytříbenému vkusu v oblasti oblékání, ale také celkově upravenému vzhledu, ke kterému si mimo jiné dopomáhají správnou kosmetikou. S francouzskou dekorativkou přírodního, organického původu si každá z vás bude připadat minimálně stejně chic jako pravá Francouzka.    Široký sortiment značky Boho Green nabízí nejen kvalitní produkty na tvář, oči, rty či nehty, ale i prvotřídní pomůcky k líčení. U nabízeného zboží společnost klade důraz na ohleduplnost vůči životnímu prostředí. I když jsou obaly všech výrobků skutečně designové, nenechejte se zmást. I zde je prioritou respekt k přírodě, a proto jsou vyrobeny ze dřeva a papíru z lesů s certifikací PEFC® a FSC®. Společnost rovněž splňuje podmínky pro udělení certifikátu Cosmebio, to znamená, že přípravky obsahují minimálně 95% přírodních složek.

Produkt Boho Green Lak na nehty 6ml patří do skupiny produktů Laky na nehty, vyrábí jej značka BOHO, v nabídce prodejce Navlas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťová kosmetika, patří značce BOHO, naleznete ho u prodejce Navlas.cz.

Boho Green Lak na nehty 6ml - parametry produktu

Objem6 ml
KategorieLaky na nehty, Pleťová kosmetika
ZnačkaBOHO
E-shopNavlas.cz

Boho Green Lak na nehty 6ml - historie ceny a dostupnosti

Boho Green Lak na nehty 6ml - další zajímavé produkty

Boho Green Lak na nehty 6ml - jak nakoupit nejvýhodnější?