Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá - popis produktu

Pozitivní účinky akupresurní podložky jsou založeny na akupresuře jako součásti tradiční čínské medicíny. Podložka stimuluje energetické meridiány (akupresurní body) těla a působením tlaku na energetické body těla zlepšuje energetický tok pro revitalizaci a zlepšení rovnováhy. Zlepšují se funkce orgánů a přispívá k úlevě od bolesti. Tento způsob léčby se používá pro uzdravení těla již více než 4000 let. Pravidelné používání akupresurní podložky napomáhá odbourávat stres, snižuje bolesti hlavy, krku, zad a kloubů, snižuje napětí, při chronické únavě, poruchách spánku, trávení, nedostatečném prokrvení a mnoha dalších problémech. Už 10 minut používání akupresurní podložky stačí, aby se projevily změny (lepší prokrvení končetin, zlepšená cirkulace krve). Intenzivnější krevní oběh zlepšuje přísun živin do tkáně. Sportovci také používají akupresurní podložku, aby zkrátili regeneraci těla po tréninku a zlepší si výkonnost. Akupresurní podložka VITAL XL (130 x 50 cm): Akupresurní podložka VITAL se 13860 akupresurními body stimuluje energetické meridiány / akupresurní body těla a zlepšuje energetický tok pro revitalizaci a zlepšení rovnováhy. Podložka VITAL může být nápomocná při bolestech hlavy, zad a kloubů, při chronické únavě a poruchách spánku, při zažívacích potížích, špatném krevním oběhu a při mnoha dalších problémech. Akupresurní polštář VITAL: Akupresurní polštář VITAL  stimuluje energetické meridiány / akupresurní body těla a zlepšuje energetický tok pro revitalizaci a zlepšení rovnováhy. Polštář VITAL může být nápomocný při bolestech krku a hlavy, při chronické únavě a nespavosti, při zažívacích potížích, špatném krevním oběhu a při dalších problémech. Polštář může být připevněn k podložce suchým zipem. Na čištění podložky doporučujeme teplou vodu s trochou saponátu. Rozměry podložky: 130 x 50 cm Rozměry polštáře: 33 x 28 cm Materiál: 100% bavlna Hroty: ABS plast Výplň: PU pena Součástí balení i přenosný vak Správné používání akupresurní podložky VITAL XL: Podložku umístěte na rovnou zem nebo na postel. Během používání podložky je vhodné nosit tenké oblečení. Pomalu si lehněte na podložku celou plochou zad a hlavu si umístěte na polštář. Zhluboka se nadechněte a ležte v klidu. Během prvních 3-5 minut můžete pociťovat bolest, protože tělo se snaží odolávat tlaku. Ležení na podložce Vital by nemělo trvat déle než 20-30 minut. Masážní podložku lze použít 1-2 krát denně. Po určité době používání si tělo zvykne na tlak výčnělků a jako mnozí další uživatelé zrelaxujete tak intenzivně, že na podložce usnete.  

Produkt Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá patří do skupiny produktů Akupresurní podložky, patří pod značku Bodhi, naleznete jej v e-shopu Fabulo.cz.

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá - parametry produktu

Barva modrá
KategoriePolštáře, Podložky, Akupresurní podložky
ZnačkaBodhi
E-shopFabulo.cz

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá - historie ceny a dostupnosti

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá - další zajímavé produkty

Bodhi, Německo Akupresurní set VITAL XL (podložka + polštář) Barva: modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?