Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy - popis produktu

Tyto permanentní kosmetické barvy snadno proniknou do hloubky struktury vlasu. Peroxid vodíku způsobí vzájemnou reakci pigmentů, kterou zajistí dlouhotrvající a stálou barvu. maximální krycí schopnost a zesvětlení lesklé, zářivé a přirozené odlesky intenzivní odstíny dlouhotrvající barva   Výběr peroxidu: Peroxid není obsahem balení, je nutné jej doobjednat zvlášť. Doporučuje se míchat s Black Emulsionate Hydrogen Peroxide 6% (20 VOL); nebo 3% (10 VOL). Před barvením je nutné zesvětlení vlasů na minimálně odstín č. 8 a maximálně na odstín č. 9. Aplikace: Obsah tuby je 100ml; barva se míchá s vhodným peroxidem v poměru 1:1,5. Míchací nádoba nesmí být z kovu (vhodná je miska plastová) a nanáší se plastovým štětcem. Vše musí být důkladně omyté a čisté. Do připravené nádoby nalít potřebné množství barvy Black Glam Colors a peroxidu, dobře promíchat. Pro komplexní barvení: promíchat 50ml (1/2 tuby) a 75ml peroxidu.  Pro dobarvení odrostů vlasů stačí smíchat 30g barvy a 45g peroxidu.   Použití: Nejlepší výsledek je dosažen přesným dodržováním návodu. Nanášet na suché vlasy. Před použitím proveďte zkoušku citlivosti pokožky nejméně 48 hodin před aplikací. Doba působení je 30 minut.

Produkt Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy lze nalézt mezi produkty ve skupině Barvy na vlasy, patří značce Black, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy - parametry produktu

Objem100 ml
KategorieBarvy na vlasy
ZnačkaBlack
E-shopNavlas.cz

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy - historie ceny a dostupnosti

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy - další zajímavé produkty

Black Sintesis Glam Color Creme 100ml - Barva na vlasy - jak nakoupit nejvýhodnější?