BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml)

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml)

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 598 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) - popis produktu

Zesvětlovač vlasů BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml): Vlasy jsou ozdobou ženy. Potřebujete vlasy zesvětlit? Dopřejte jim prvotřídní péči - zvolte zesvětlující krém BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream. Složení bez amoniaku zajistí vysokou akceptovatelnost a zanechá vaše vlasy přirozeně krásné. Barva na vlasy s rýžovými proteiny, deriváty z vrby, ovocnými kyselinami a arganovým olejem zprostředkuje zcela nový pocit z barvení. Díky inovativnímu designu nemusíte nad barvením strávit celý den. Stačí flakón vložit do speciálně upraveného otvoru na zadní straně obalu, poté třepáním promíchat barevný obsah lahvičky a barvu si pak s pomocí speciálních ochranných rukavic nanést na vlasy. Hlavní přednosti zesvětlující barvy na vlasy BIOKAP Nutricolor DelicatoIntenzivní zářivé odleskyBarva Nutricolor Delicato Bleaching Cream je bez amoniaku a tedy šetrnáRýžové proteiny, arganový olej a extrakty ze sóji a ovsa zanechají vlasy hedvábně leskléOptimálně zesvětlí vlasy na požadovaný odstínInovativní aplikace pro snadné a šetrné nanášeníNutricolor Delicato Bleaching Cream, je vyživující krémová barva, díky níž budou vlasy zdravé a silnéObsah balení:1 tuba bělícího krému (50 ml)1 lahvička s rostlinnými výtažky (75 ml)1 sáček kondicionéru (15 ml)1 ochranné rukavice (1 pár)1 aplikátor 1 návod k použitíSada obsahuje dvě baleníBarva: ZesvětlujícíSložení:acqua, stearic acid, cocamide mea, etanolammine, cetyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate, stearyl alcohol, glyceryl stearate, aminomethyl propanol, palmitic acid, argania spinosa kernel oil* ( from organic farming) , hydrolyzed wheat protein, myristyl alcohol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, sodium hydrosulfite, propylene glycol, ascorbic acid, , C12-13 alkyl lactate, DI-C12-13 alcyl lactate, DI-C12-13 alkyl malate, tidecyl salicylate, tri C14-15 alkyl citratetridecyl salicylate, oxyquinoline sulfate, tetrasodium edta.

Produkt BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) lze nalézt mezi produkty ve skupině Barvy na vlasy, patří značce BIOKAP, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) - parametry produktu

KategorieBarvy na vlasy
ZnačkaBIOKAP
E-shopAlza.cz

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) - historie ceny a dostupnosti

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) - další zajímavé produkty

BIOKAP Nutricolor Delicato Bleaching Cream 0.0 (2× 140 ml) - jak nakoupit nejvýhodnější?