Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza)

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza)

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 54 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) - popis produktu

Dokonalý zahradní domek od výrobce BIOHORT, který splňuje všechny požadavky z hlediska bezpečnosti a funkčnosti. Pro všechny, kteří hledají to nejlepší z hlediska kvality a designu. robustní konstrukce domky jsou doživotně bezúdržbové záruka až 20 let užity nejkvalitnější materiály široká škála standardního vybavení dvoukřídlé robustní dveře dveřní otvor 182 × 155 cm odolnost vůči zatížení sněhem 150 kg/m2 rezistence proti bouřím 150 km/h, síla větru 12 šikmá střecha s integrovaným světlíkem, který zajistí dostatek světla v prostoru žlaby s integrovanými lapači listí na obou stranách pohodlné otevírání dveří s tlakovou plynovou pružinou (vnitřní stěny domku jsou vždy šedobílé) Obsah balení zahradní domek 2 police regálu a 2 regálové stojny (k zavěšení regálových polic v libovolné výšce) 4 držáky zahradního náčiní (pro zavěšení lopat, hrábí, hadic atd.) 2 držáky nářadí na vnitřní straně standardního křídla dveří světlíky z akrylátového skla a převislá střecha sada dveřního kování z ušlechtilé oceli s normovanou vložkou a rezervním klíčem - závora s trojcestným uzamykacím mechanismem s cylidnrickým zámkem šrouby pro montáž na základnu Sada dešťových svodů, elektro montážní panel, sklápěcí stůl, sada háčků, základ na zemní vruty, hliníkový podlahový rám, hliníková podlahová deska, stojan a držák jízdník kol a rampa na práh nejsou v ceně produktu. Lze doobjednat v souvisejícíh produktech. Výška: 2180, Šířka: 2600, Hloubka/délka: 2200, Hmotnost: 165, Objem: 8,9, Materiál: pozink plech, ušlechtilá ocel, Barva: stříbrná metalíza, Určeno pro: venkovní použití

Produkt Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) patří do skupiny produktů Zahradní domky od značky Biohort, naleznete ho u prodejce i-zahradninabytek.cz.

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) - parametry produktu

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) - historie ceny a dostupnosti

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) - další zajímavé produkty

Biohort Zahradní domek BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (stříbrná metalíza) - jak nakoupit nejvýhodnější?