BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml - popis produktu

Krém po opalování BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml:Krém BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun zklidní vaši pokožku po opálení. Nabízí osvěžující gel-krémovou texturu. Dlouhodobě pokožku hydratuje a zanechává ji pružnou a jemnou. Poskytuje okamžitý pocit komfortu a prodlužuje rovněž přirozené opálení. Rychle se vstřebává, nelepí a nemastí. Je také nekomedogenní. Krém BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun zmírňuje přehřátí pokožky po pobytu na slunci a účinně ji zklidní. Klíčové vlastnosti krému po opalování BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2× 500 mlKrém zklidní vaši pokožku po opáleníNabízí osvěžující gel-krémovou texturuDlouhodobě pokožku hydratuje a zanechává ji pružnou a jemnouKrém BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun prodlužuje rovněž přirozené opáleníRychle se vstřebává, nelepí a nemastí

Produkt BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky BIODERMA v nabídce e-shopu Alza.cz.

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml - parametry produktu

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml - historie ceny a dostupnosti

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml - další zajímavé produkty

BIODERMA Photoderm Gel-Creme After Sun 2 × 500 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?