Nejpopulárnější značky těchto produktů jsou HiPP, Vital Country, Holle, BOMBus, Probio, COUNTRY LIFE, Kendamil, Iswari, GERBER Organic/Natural, Nominal, GRIZLY, Amylon, PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Babybio, Amylon, a.s., Ella's Kitchen, Protein & Co., Protein & Co., Gerber, Sonnentor, Nestlé, Nutrisslim, Protein&Co., Firepot alebo Graci. Všechny značky
PROBIO Bezlepková kaše s jablíčkem a skořicí BIO 65 g | | Ovesná kaše s jablkem a skořicí doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsou použity klasické bezlepkové ovesné vločky, jako ten nejlepší zdroj energie pro začátek dne. | Doplněno sušenými jablky a skořicí a na vás je
PROBIO Ovesná kaše jahodová BIO 65 g | | Ovesná kaše s jahodami doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. | Doplnili jsme kousky jahod a na vás už je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum
PROBIO Ovesná kaše oříšková se semínky BIO 65 g | | Ovesná kaše s oříšky a semínky doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. | Doplnili jsme ji lískovými ořechy a semínky (slunečnice, chia, mák)
PROBIO Ovesná kaše medová BIO 65 g | | Ovesná kaše s medem doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsou klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energie pro začátek dne. Doplněná je medovými pukanci a na vás je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je
PROBIO Krupice špaldová celozrnná BIO 400 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - krupice | Složení: Celozrnná špaldová krupice* 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: PP obal | | | Vlastnosti a
PROBIO Krupice kukuřičná BIO 450 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - krupice | Složení: Kukuřičná krupice* 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: PaP obal | | | Vlastnosti a
PROBIO Kukuřičná polenta instantní BIO 450 g | | Instantní kukuřičná polenta je vyráběna pomocí páry. Využitím páry (max. 120°C po dobu 40 minut) je zajištěn ten nejšetrnější způsob přípravy instantní polenty. Na rozdíl od polenty vyráběné pomocí extruze si polenta