Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK #4802873

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK #4802873

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK #4802873

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK - popis produktu

Dokonale propracovaná bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK vás ohromí funkcí aktivního potlačení hluku. Díky technologii ANC už vás nebudou rušit okolní zvuky. Potřebujete-li naopak mít s okolními zvuky kontakt, stačí jednoduše aktivovat režim Awareness, který vás vrátí do reality.  Sluchátka mají čistý zvuk, který vás překvapí detaily, širokým rozsahem a bohatými basy. Geometrický a elegantní design zajistí, že sluchátka sedí v uších velmi pohodlně. Každé sluchátko je vybavené dotykovým ovládáním, kterým můžete přijmout i ukončit hovor. Zároveň mají zabudované duální mikrofony s potlačením okolních zvuků pro co nejčistší handsfree hovory. Při vyjmutí sluchátka z ucha se přehrávání pozastaví, ale v okamžiku, kdy ho do ucha vrátíte, hudba se znovu spustí. Sluchátka na jedno plné nabití hrají až 6 hodin (5 hodin s funkcí ANC). O další 3 plná nabití se postará nabíjecí pouzdro. Celková doba provozu je včetně pouzdra až 24 hodin. Praktická je funkce rychlého nabíjení, která umožňuje sluchátka nabít za 15 minut na 1 hodinu provozu. Prostřednictvím aplikace Philips Headphones můžete svým uším upravovat zvuk na míru. Používat v takovém případě lze jen jedno sluchátko v režimu Mono. Bezdrátový provoz prostřednictvím Bluetooth s dosahem až 10 m. Sluchátka mají stupeň ochrany IPX4 a jsou odolné proti potu a stříkající vodě.Frekvenční rozsah: 20 – 20.000 Hz. Maximální příkon: 5 mW. Baterie: Lithium – iontová. Rozměry: výška 4,4 cm, šířka 7,2 cm, hloubka 3,6 cm. Hmotnost: 73 g. Vyrobila společnost PHILIPS. Bezdrátová sluchátkaElegantní a nadčasový designAkustický uzavřený systémČistý detailní zvuk, širký rozsah, bohaté basyPohodlně sedí v ušíchTechnologie ANC pro potlačení okolních zvukůRežim Awareness umožní vnímat okolní zvukyIntegrované duální mikrofony, režim monoZabudované dotykové ovládáníPohodlné handsfree hovoryInfračervený senzor – pozastavení hudby při vyjmutí sluchátek z ušíVlastní ovládání zvuku – aplikace Philips HeadphonesIntegrace s aplikaci Google asistentVyladěný neodymový reproduktor 13 mmAutomatické párování BluetoothDosah 10 mProvoz 6 hodin na plné nabití (s funkcí ANC 5 hod)Nabíjecí pouzdro poskytuje další 3 plná nabití (celkem 6 + 18 hod)Doba nabíjení 1,5 hodFunkce rychlého nabíjeníFrekvenční rozsah 20 – 20.000 HzMaximální příkon 5 mWPET membránaCitlivost 108 dBImpedance 16 OhmIPX4 odolnost proti potu a stříkající voděBaterie Lithium-iontováSoučástí kabel USB-C

Produkt Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK #4802873 patří do skupiny produktů Bezdrátová sluchátka, vyrábí jej značka Philips.

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK - parametry produktu

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK - historie ceny a dostupnosti

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK - další zajímavé produkty

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAT8505BK - jak nakoupit nejvýhodnější?