Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK #4802876

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK #4802876

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK #4802876

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK - popis produktu

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK jsou perfektním společníkem pro celý den. Ráno při cvičení nebo běhu, přes den v kanceláři, cestou domů, na tréninku i při relaxaci na gauči. Ohromí vás funkcí aktivního potlačení hluku. Díky technologii ANC už vás nebudou rušit okolní zvuky. Potřebujete-li naopak mít s okolím kontakt, stačí jednoduše aktivovat režim Awareness, který vás vrátí do reality. Po celou dobu vše pohodlně a bez kabelů. Díky odnímatelné závěsné konstrukci za uši spolehlivě sedí. Při náročnější aktivitě stačí připnout odnímatelné háčky za uši, které zaručí pohodlí. Pro ještě lepší pocit si můžete vybírat ze tří barev háčků. Bezdrátová sluchátka jsou díky integrovanému snímači tepu stvořená pro sportovně založené uživatele, kteří milují skvělý zvuk.Možná se toho dokonalého zvuku nebudete chtít vzdát. To vůbec nemusíte. Sluchátka totiž na jedno nabití vydrží přehrávat hudbu až 6 hodin. Další energii dodá nabíjecí pouzdro, které zajistí dalších 18 hodin přehrávání (celkem až 24 hodin hudby). Stačí v pouzdru nabít 15 min a rázem získáte hodinu přehrávání. Nemusíte však zůstat pouze u poslechu hudby. Sluchátka jsou vybavená mikrofonem a můžete s nimi přijímat hovory. Pokud máte dlouhý hovor, stačí k němu pouze jedno sluchátko a druhé se může nabíjet. Snadné ovládání hlasitosti a přepínání mezi skladbami prostřednictvím integrovaných tlačítek. Stačí jednoduše poklepat na koncovku sluchátka a pozastavíte přehrávání hudby, můžete přijímat hovory, ovládat hlasitost a aktivovat hlasového asistenta.Bezdrátový provoz prostřednictvím Bluetooth s dosahem až 10 m. Prostřednictvím aplikace Philips Headphones můžete navíc svým uším upravovat zvuk na míru a dokonce slyšet údaje o vašem srdečním tepu. Sluchátka mají vysoký stupeň ochrany IP57 a proto nemusíte mít obavy z deště nebo potu. Jistě vás potěší skutečnost, že sluchátka si s sebou můžete vzít i do sprchy. Po tréninku nebo jen běžném poslechu stačí sluchátka vložit do nabíjecího pouzdra, kde při nabíjení probíhá UV čisticí cyklus. Jeho zásluhou zmizí z vašich sluchátek až 99 % bakterií. Součástí balení jsou 3 výměnné velikosti náušníků a 3 barevné varianty háčků za uši. Frekvenční rozsah: 20 – 20.000 Hz. Provoz: baterie Li-Pol. Rozměry: šířka 7,3 cm, výška 5,3 cm, hloubka 3,5 cm. Hmotnost: 80 g. Vyrobila společnost PHILIPS Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BKMaximální pohodlí při jakékoliv aktivitěOdnímatelné háčky za uši (3 barvy)Vyměnitelné náušníky (3 velikosti)Snímač srdečního tepuDokonalý a čistý zvuk s výraznými basyTechnologie ANC pro potlačení okolních zvukůRežim Awareness umožní vnímat okolní zvukyReproduktory průměr 9,2 mmDoba přehrávání nebo hovorů 6 hod + 18 hodDoba nabíjení 2 hodFunkce rychlého nabíjeníPřizpůsobení zvuku a kontrola srdečního tepu v aplikaci Philips HeadphonesVestavěné duální mikrofonyMožnost používání jednoho sluchátkaAutomatické párování BluetoothDosah 10 mIntegrovaná tlačítka k ovládání hlasitosti, přijímání hovorů, přepínání mezi skladbamiFrekvenčn&

Produkt Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK #4802876 patří do skupiny produktů Bezdrátová sluchátka, vyrábí jej značka Philips.

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK - parametry produktu

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK - historie ceny a dostupnosti

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK - další zajímavé produkty

Bezdrátová sluchátka PHILIPS TAA7306BK - jak nakoupit nejvýhodnější?