Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko #4802978

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko #4802978

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko #4802978

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko - popis produktu

Dezinfekce se stala součástí všech domácností a veřejných prostor. Dávkovač dezinfekce Wenko je bezdotykový a jeho použití je velmi snadné. Stačí přiložit ruce do bezprostřední blízkosti dávkovače a ten sám dodá požadované množství dezinfekce. Bezdotykovou funkcí se zabrání přenosu choroboplodných zárodků. Množství si jednoduše nastavíte dotykovým tlačítkem v horní části dávkovače. Dávkovač nekape a snadno se plní. Díky průhledné nádobce vždy uvidíte, kolik prostředku ještě zbývá.  Chytrý dávkovač pracuje na 4 x AA baterie (nejsou součástí dodávky). Je zcela nevhodný pro tekuté mýdlo, prostředky na mytí nádobí apod. Objem: 360 ml. Rozměry: 13,5 x 19,5 x 9,5 cm. Dávkovač dezinfekce Wenko Bezdotykový Funkce senzoru Zabrání přenosu bakterií Regulovatelné množství dotykovým tlačítkem Stačí přiložit ruce k dávkovači Nekape Snadno se plní Průhledný zásobník Provoz na 4 x baterie AA (nejsou součástí) Nevhodný pro tekutá mýdla nebo saponáty

Produkt Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko #4802978 lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky od značky Wenko.

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko - parametry produktu

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko - historie ceny a dostupnosti

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko - další zajímavé produkty

Bezdotykový dávkovač dezinfekce Wenko - jak nakoupit nejvýhodnější?