Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 115 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks - popis produktu

Urgostrips® jsou sterilní, hypoalergenní náplasti ve formě stehů, navržené pro snadnou aplikaci díky ochranným uchopovacím proužkům a vynikají vysokou odolností proti přetržení. Tyto prodyšné stehy, uložené na ochranném silikonovém podkladu, zajišťují rychlé a efektivní spojení okrajů rány. Jak používat: Po zastavení krvácení a ošetření rány nalepte dva pásky paralelně na oba okraje rány. Třetí pásek aplikujte kolmo přes ránu, začněte jeho přilnavostí na jedné straně, poté mírně natáhněte a přilepte na druhou stranu, čímž okraje rány přiblížíte k sobě. Opakujte postup s dalšími pásky, dokud není rána kompletně pokryta. Zafixujte konce kolmých pásků nalepením dalších dvou proužků na strany rány. Důležité upozornění: Aplikujte na čistou a suchou pokožku. Mastné přípravky mohou snížit přilnavost. V případě podezření na infekci vyhledejte lékařskou pomoc. Opětovné použití jednorázového výrobku může vést k riziku infekce. Urgo Strips poskytují sterilní a spolehlivou ochranu pro efektivní léčbu rány. Klíčové vlastnosti 10 stripů - náplastí Urgo strips rychosteh náplasťové stehy určené ke stažení rány prodyšné vysoká odolnost rozměr 100 x 6 mm 

Produkt Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní lékárničky, vyrábí jej značka Bexamed, naleznete ho u prodejce BushcraftShop.cz.

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks - parametry produktu

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks - historie ceny a dostupnosti

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks - další zajímavé produkty

Bexamed Náplast Urgo Strips 100x6 mm stehy 10 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?