Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 358 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g - popis produktu

Gulp! vychází z důvěryhodné a osvědčené receptury Gulp! Gel obsahuje dokonalou chuť stimulující ryby k záběru, kterou společnost Berkley zdokonalila během 30 let nepřetržitého výzkumu a vývoje stimulátorů krmení ryb. Společnost Berkley® dokázala zabalit všechny aktivní složky vůně a chuti, díky nimž je Gulp!® tak účinný, do nového suchého práškového atraktantu, který lze aplikovat na jakoukoli nástrahu. Postup aplikace vůně je jednoduchý: navlhčete nástrahu a vhoďte ji do nádoby se suchým práškem Gulp!® Slime, poté opatrně zavřete víčko, protřepejte a nahoďte. Je to tak jednoduché. Po vhození do vody se prášek přiložený k nástraze rychle změní v čirý sliz, který rozptýlí složení vůně Gulp!® a vytvoří tak pachovou stopu přitahující ryby jako žádná jiná. Vaše ryby. Naše věda. To je to, co lidé v bílých pláštích u Berkley® dělají nejlépe. Snadná aplikace Používejte naši vůni Gulp! na všechny naše návnady Maximalizujte počet úlovků.

Produkt Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Berkley, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g - parametry produktu

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g - historie ceny a dostupnosti

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g - další zajímavé produkty

Berkley Atraktor Gulp! Slime 52g - jak nakoupit nejvýhodnější?