Beránková deka PARIS 150 x 200 cm

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm - popis produktu

 

Hřejivý beránek se rychle stane neodmyslitelnou a báječnou součástí vaší domácnosti. Stačí se do něho jednou zachumlat a budete se těšit na každé další setkání.

Mazlivě hebké textilie milují všechny děti, vy sami se do nich zabalte vždy, když vám něco schází, nabídnou vám konejšivý odpočinek a vlídné teplo, kdykoli budete potřebovat. Jakmile jsme stulení do hřejivého materiálu, máme pocit, že jsme chránění. Ponechte si v blízkosti křesla deku, která vám poskytne útočiště v chladu nebo ve chvíli, kdy jste ve stresu či unavení.

Jednobarevné i pestré deky a plédy dokážou nejen zahřát, ale v domácím prostoru jsou také svébytnými stylotvornými prvky, které zateplují a zútulňují interiér. Huňatou beránkovou deku také můžete zvolit jako obzvlášť milý dárek pro své blízké.

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm

 

  • mimořádně vysoká hřejivost
  • do bytu, na terasu, na chalupu
  • příjemně hebký materiál
  • antialergická

 

Luxusní dvouvrstvá přikrývka navodí pocit báječné pohody a teploučka již od pohledu. Kombinace heboučkého mikroplyše a oblíbeného beránka SHERPA je zárukou rychlého zahřátí i pro největšího zimomřivce.

Design této deky je k neodolání nejen pro fandy francouzské metropole! Přední strana je zdobena ikonickým motivem pařížských ulic, který dodává dece stylový vzhled. Zadní strana je jednobarevná a ladí tak s každým interiérem. Deku korunuje 8 cm široký beránkový lem pro elegantní vzhled, který zajišťuje tvarovou stálost deky. 

Beránková deka se hodí se pro různé účely. Můžete ji využít jako přikrývku pro pohodové chvíle ve svém oblíbeném křesle nebo na pohovce při sledování televize nebo čtení knihy. Zároveň může být stylovým přehozem v ložnici i na sedačce. Je také skvělou volbou pro dětský pokoj, kde poskytne vašemu dítěti teploučko a hebké objetí  při usínání. 

Deka Paris bude také skvělým dárkem pro vaše blízké. 

Materiál je antialergický, nedrží se v něm roztoči, deku snadno vyperete i usušíte. Neztrácí barvu a nežmolkuje ani po opakovaném praní. 

Deku můžete doplnit i krásným ložním povlečením z mikroplyše PARIS ve stejném deisgnu pro dokonale slaněný interiér.

 

Rozměry: 150 x 200 cm

Materiál: 100% polyester – mikrovlákno

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm - parametry produktu

KategorieStany

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm - historie ceny a dostupnosti

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm - další zajímavé produkty

Beránková deka PARIS 150 x 200 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?