BeastPink Starter pack

BeastPink Starter pack

BeastPink Starter pack

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 538 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BeastPink Starter pack - popis produktu

Sada na cvičení BeastPink Starter pack:Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživuBeastPink Starter pack120 kapslí + bílá čokoláda a kokosBeastPink Starter pack představuje sadu ideální pro sportovně založené ženy. Obsahuje spalovač BeastPink Beast Burn, protein Yum Yum Whey, shaker a sportovní tašku BeastPink Barrel Baby Pink.Spalovač Beast Burn BeastPink nabízí v jedné dávce 300 mg L-Karnitinu. Jeho součástí je také výtažek ze zázvoru, kůry bílé vrby, révy a skořicovníku. V balení je 120 kapslí, které vám vydrží 2 měsíce při dodržování doporučené denní dávky. Protein Yum Yum Whey je vyrobený ze syrovátkového proteinového koncentrátu, díky čemuž ukrývá v jedné dávce 20,5 g bílkovin. V jeho složení nechybí ani vitamíny, bromelain, inulin či L-karnitin tartrát.Klíčové vlastnosti sady BeastPink Starter packSada ideální pro sportovně založené ženyObsahuje spalovač BeastPink Beast Burn, protein Yum Yum Whey, shaker a sportovní tašku BeastPink Barrel Baby PinkSpalovač Beast Burn BeastPink nabízí v jedné dávce 300 mg L-KarnitinuProtein Yum Yum Whey je vyrobený ze syrovátkového proteinového koncentrátuV jedné dávce ukrývá 20,5 g bílkovinTaška je určená na různé sportovní aktivityŠejkr BeastPink je skvělým pomocníkem pro přípravu nápojůSada obsahuje také tašku BeastPink Barrel Baby Pink, kterou využijete do posilovny, na jógu i jiné cvičení. Vyrobená je z kvalitního materiálu a její pohodlné přenášení umožní integrované ucho. Taška je vybavená oddělenou kapsou na obuv, síťovanou kapsou i uzavíratelnou na zip. Šejkr BeastPink je skvělým pomocníkem pro přípravu nápojů vhodných k pití před tréninkem, různých proteinů, kreatinů, koktejlů i smoothie. Disponuje válečkem, který obsah promísí a vy si můžete brzy vychutnat svůj drink.Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.Výživové údaje proteinuEnergetická hodnota: 480 kJ / 115 kcalTuky: 1,5 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 gSacharidy: 3,6 g- z toho cukry: 1,42 gBílkoviny: 20,5 gSůl: 0,2 gna 30 gPříprava a dávkováníSpalovač: Užívejte 2 kapsle 2× denně, nejlépe před jídlem a před cvičením. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nedoporučuje se užít před spaním.Protein: Doporučenou dávku 30 g rozmíchejte v 200-250 ml vody. Konzumujte 2-3krát denně.

Produkt BeastPink Starter pack patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce BeastPink, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

BeastPink Starter pack - parametry produktu

BeastPink Starter pack - historie ceny a dostupnosti

BeastPink Starter pack - další zajímavé produkty

BeastPink Starter pack - jak nakoupit nejvýhodnější?