Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml #5242752

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml #5242752

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml #5242752

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 307 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml - popis produktu

 

Šampon pro kočky z francouzské BIO kosmetické řady je ideální volbou pro hydrataci pokožky Vašich kočiček a koťátek. Jde o certifikovaný výrobekneutrálním pH, obohacený o organický avokádový a růžový olej. Obsahuje gel z Aloe Vera, jenž je vyprodukovaný v ekologickém zemědělství. Po jeho použití bude srst Vaší kočičky pěkně lesklá, hebká a voňavá. Navíc neobsahuje žádné parabeny, silikony, barviva či alkohol. Lahev obsahuje 200 ml šamponu. Určitě oceníte i recyklovatelný obal!

Návod k použití

Kožíšek Vašeho mazlíčka navlhčete teplou vodou. Vmasírováním šamponu do srsti vytvoříte pěnu, dohlédněte na to, abyste se vyvarovali okolí oušek a očí. Poté srst důkladně opláchněte a opakujte dle potřeby. Ujistěte se, že srst je dobře vysušená.

Složení

Voda, extrakt z listů aloe pravé, lauryl amonný síran, kokamidopropyl betain, glycerin, voda z damašské růže, benzylalkohol, chlorid sodný, olej z pomerančovníku hořkého, glukonolakton, hydroxid sodný, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, benzoan sodný, linalool, avokádový olej, olej z maliníku obecného, glukonát vápenatý, kyselina citronová, extrakt z vanilky pravé.

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml - parametry produktu

TypŠampon
SrstKrátká
SrstHladká
SrstDlouhá
SrstStředně dlouhá
SrstKudrnatá
SrstNaháč
Stav srstiLámavá srst bez lesku
Stav srstiCitlivá kůže
Stav srstiBez problémů
Stav srstiKožní problémy
Stav srstiAlergická
Objem200 ml
KategorieŠampony

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml - další zajímavé produkty

Beaphar šampon BIO pro kočky a koťata 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?