Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks #5289650

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks #5289650

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks #5289650

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 588 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks - popis produktu

Sada obsahuje: Pěna do koupele 30 ml Šampon 30 ml Šumivá koule do koupele 2 x 20 g Piňata ve tvaru dinosaura Dárková sada potěší všechny milovníky dinosaurů. Jsou šetrné k pokožce a zanechávají ji čistou, hebkou a vláčnou. Piňata ve tvaru dinosaura potěší všechny mladé objevitele. Pěna do koupele Vytváří bohatou a krémovou pěnu, hydratuje a vyživuje pokožku. Zanechává ji hebkou, hladkou a příjemně provoněnou. Použití: Pod proudem vody vlijte do teplé vodní lázně. Šampon Šetrně čistí pokožku hlavy, nedráždí a nevysušuje. Vlasy zanechá lesklé a hebké. Použití: Naneste na vlhkou pokožku hlavy, napěňte a opláchněte. Šumivá koule do koupele Voňavá koule dodá koupeli nový rozměr má nádherný šumivý efekt, nádherně provoní celou lázeň a zanechají pokožku hebkou a hladkou. Použití: Vložte do teplé vodní lázně. Dino! Nádherná kolekce pro všechny malé objevitele a milovníky dinosaurů. Kolekce kombinuje prehistorické motivy s pixelovým spravováním připomínajícím oblíbené počítačové hry. Přírodní zelená, hnědá a nebesky modrá evokují čistou a neporušenou přírodu plnou dechberoucích dinosaurů. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů Veganské a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks #5289650 patří do skupiny produktů Pěny do koupele, je v nabídce značky Baylis & Harding v nabídce e-shopu Vivantis.cz a je přizpůsoben , .

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks - parametry produktu

Určenípro děti, chlapecké
KategorieDárky, Šampony, Pěny do koupele
ZnačkaBaylis & Harding
Určení,
E-shopVivantis.cz

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada Jantar 4 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?