Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE - popis produktu

Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.

Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dekory, které se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE

Ložní souprava se svěžím motivme lesních blodů bude mimořádnou dekorací vaší ložnice nebo dětského pokoje. Na jedné straně povlečení je hlavní motiv, druhá strana je s decentním ornamentálním potiskem. Povlečení je vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny, která je příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti přináši bavlněné povlečení pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip pro snadné povlékání. Toto povlečení má certifikát Öko-Tex Standard 100 zaručující, že je vyrobeno výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů.

V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Doporučujeme prát naruby a zapnuté, v tekutém pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel s odstřeďováním při nižších otáčkách, které zabrání poškození vláken.

Tento produkt se nachází v kategorii Povlečení z hladké bavlny v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE - parametry produktu

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE - historie ceny a dostupnosti

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE - další zajímavé produkty

Bavlněné ložní povlečení LESNÍ OVOCE - jak nakoupit nejvýhodnější?