Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 511 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL - popis produktu

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL Má odolný svršek a vodotěsnou kapsu na notebook s ochranou IPX5. Než se ti podařilo vyběhnout z kanceláře, zabraly si místo na chodníku první kaluže. A jak jinak – deštník zůstal doma. S batohem Lowe Alpine Depot 25 nicméně můžeš pokračovat za svým programem i mezi kapkami deště. Tvé nejcennější věci zůstanou v suchu, i kdyby tě kropili hasičským vozem. Vodotěsná přihrádka DryZoneTM na patnáctipalcový notebook  prošla testováním, při kterém chránila uvnitř uložené věci před tryskající vodou po dobu 10 minut – to odpovídá ochraně IPX5! Na cestě mezi kanceláří a lezeckou stěnou tak bude tvůj notebook či tablet chráněný nejen před vlhkostí zvenčí, ale třeba také před ionťákem rozlitým uvnitř batohu. Klíčové vlastnosti     Objem: 25 litrů     Délka zad: 48 cm     Hmotnost: 1,08 kg     Materiál: recyklovaný 1680 Poly Ballistic a 420D PW / Hydroshield     Zádový systém: tvarovaný zádový panel     Oddělený „pracovní“ sektor na notebook, tablet a další potřeby – PU zip     Vodotěsná kapsa na notebook s rolovacím uzávěrem a ochranou IPX5     Rolovací uzávěr s jednoduchým zapínáním na sponu     Kapsa na ramenním popruhu – např. pro iPod     Dvě vnitřní bezpečnostní kapsy na zip     Boční strečové kapsy     Hrudní popruh     Klip na klíče Turistické batohy » Malé batohy do 30l » Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebook, vyrábí jej značka Lowe alpine, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Lowe alpine v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebooky, patří značce Lowe alpine, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL - parametry produktu

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL - historie ceny a dostupnosti

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL - další zajímavé produkty

Batoh Lowe Alpine Depot 25 dark olive/DOL - jak nakoupit nejvýhodnější?