Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma - popis produktu

Kreativita je při navrhování interiérů nesmírně důležitá. Jak se ukázalo, má také hodně společného s procesem uskladňování. Aby umístit všechny potřebné předměty, zimní boty a klobouky, kabáty čekající na jaro nebo každodenní oblečení, stejně jako krabice plné suvenýrů nebo dokumentů, musíme se naučit kreativně přistupovat k prostoru nebo investovat do systému funkčních skříní. Skříně CADIXO jsou vhodné do každé místnosti. S jejich pomocí bude všechno na svém místě. Mezi nabízeným nábytkem najdete mimo jiné: jednotné sloupky s prostornými policemi, dvoudveřové skříně s tyčí na věšáky a dalšími zásuvkami na drobnosti, rohový nábytek a velké čtyřdveřové skříně, které můžete úspěšně instalovat do šatníku. Vybrané prvky kolekce můžete libovolně mezi sebou kombinovat v závislosti na individuálních potřebách a velikosti místnosti – a vytvořit plně funkční úložný prostor.

Produkt Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma - parametry produktu

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma - historie ceny a dostupnosti

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma - další zajímavé produkty

Bar Cadixo 51cm Cdxz02-D30 Dub Sonoma - jak nakoupit nejvýhodnější?