Bang! Údolí stínů Albi

Bang! Údolí stínů Albi

Bang! Údolí stínů Albi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 132 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bang! Údolí stínů Albi - popis produktu

Rozšíření karetní hry Bang! - Údolí stínů: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Šerif vs desperátiBang! Údolí stínů je rozšířením pro karetní hrou, kterou vydává společnost Albi. Hráči se v ní mají možnost proměnit v ostřílené pistolníky, jejichž role jsou v rámci této hry různé. Náhodně jsou rozděleny a zatímco jeden dostane šerifskou hvězdu, ostatní jsou postaveni na opačnou stranu barikády. K hraní rozšíření je třeba mít základní hru.. Bang! Údolí stínů - Čerstvý setŽánr: Karetní hraPočet hráčů: 3 - 7Doporučený věk: od 10 letHerní doba: 20 min+Autoři: Emiliano SciarraČeština: Ano Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bang! Údolí stínů přichází s oddílem drsných hochůAlbi tentokrát rozšířilo paletu postav o 5 nových hrdinů, za které se máte možnost pustit do přestřelky. Přidán byl drsný Henry Block či Mick Defender. Nové herní možnostiBang! Údolí stínů přináší 15 karet formujících herní dynamiku. Přidána byla kupříkladu karta Chřestýš, Duch nebo Poslední pivo. Každá má na hraní jiný dopad. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bang! je sázkou na jistotuJen málo karetních her je tak vyvedených a jednoduchých na vysvětlení jako právě Bang! od Albi. Pokud hledáte hru, kterou si zahrát s přáteli, tak právě tahle desková hra by mohla být pro vás zásahem do černého. 

Rozšíření ke hře Bang!, které bylo celé vymyšleno hráči z České republiky a Slovenska! Autor hry Bang! Emiliano Sciarra je poté dále testoval a upravil. Rozšíření obsahuje 20 karet, z toho 5 karet nových postav a 15 akčních karet. Můžete se například těšit na akční kartu Tornádo, modrou kartu Ducha nebo na Poslední pivo. Údolí stínů se přidá ke kartám základní hry a tím rozšíří jak akční karty, tak postavy. Jinak se hraje dle normálních pravidel. Rozšíření se dá hrát společně se všemi oficiálními rozšířeními, ale není samostatně hratelné. Společnost Albi děkuje za návrhy všem hráčům. Autoři vybraných návrhů: Petr Jonáš, Martin Blažko, Adam Faldyna, Ladislav Frankl, Tomáš Staněk, Marek Zástěra, Martin Klepsa, Ondřej Linhart, Oliver Novák, Milan Fecko, David Bohm, Josef Brůma.

Údolí stínů je rozšíření ke hře Bang.

Na tomto rozšíření se podíleli hráči z České republiky a Slovenska. Autor hry Emiliano Sciarra jejich návrh dále testoval a upravil. Do hry přibydou nové karty odpovídající názvu rozšíření, tj. akční karta Tornádo, modrá kartu Ducha nebo na Poslední pivo.

Obsah balení:

  • 20 karet, z toho 5 karet nových postav a 15 akčních karet

Kupte dětem rozšíření ke hře Bang!

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 3-7 Doba hraní: 20 - 40 min Herní systém: karetní hra, blafování

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Albi.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Bang! Údolí stínů Albi patří do skupiny produktů Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, Albi.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Bang! Údolí stínů Albi označuje EAN kód 8590228006448.

Bang! Údolí stínů Albi - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieHračky, Společenské hry, Karetní hry
ZnačkaALBI
Určeníunisex
E-shop4kids.cz, Albi.cz, Alza.cz
EAN8590228006448

Bang! Údolí stínů Albi - historie ceny a dostupnosti

Bang! Údolí stínů Albi - další zajímavé produkty

Bang! Údolí stínů Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?