Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 294 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra - popis produktu

Bambusový kartáček s vlastním textem Originální a praktický dárek pro každého Naše zubní kartáčky jsou velmi kvalitní a zároveň šetrné k životnímu prostředí. Tělo kartáčku je vyrobené z bambusových vláken a štětinky z materiálu PBT, který má nižší tvrdost (což je dobré pro vaše zuby) a nižší absorpci vody (dobré pro udržení hygieny štětinek). Jedná se o silný, odolný a hygienický materiál. Příjemné štětinky střední tvrdosti Štětinky kartáčku mají tvrdost 'medium' a jsou tedy vhodné pro většinu zákazníků. Praktické cestovní pouzdro Pokud často cestujete, tak si můžete zvolit variantu s cestovním pouzdrem. Ke kartáčku vám pošleme pevný bambusový obal, který váš kartáček udrží v hygienickém prostředí během cesty. Navíc je samozřejmě možnost si pouzdro nechat nagravírovat vlastním textem - a jak je u nás zvykem, tak tato služba je již v ceně a nic navíc neplatíte.

Produkt Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra patří do skupiny produktů Zubní kartáčky, patří pod značku HOORAY.cz, v nabídce prodejce Hooray.cz.

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra - parametry produktu

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra - historie ceny a dostupnosti

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra - další zajímavé produkty

Bambusový kartáček - zelená Bambusové pouzdro: Včetně cestovního pouzdra - jak nakoupit nejvýhodnější?