Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 650 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela - popis produktu

Moderní a originální koupelnová předložka KLERA se stane nejen praktickou, ale i zajímavou dekorací vaší koupelny. Vyrobena je z lakovaného bambusu v přírodní barvě. Jemné barevné provedení rohože je vhodné do koupelny zařízené v jakémkoliv stylu. Předložka má protiskluzovou úpravu, postavte se na ni bez obav z toho, že by vám rohož doslova utekla zpod nohou. Před vanu nebo ke sprše, kromě toho, že zajistí bezpečnost v koupelně, ochrání vás i před chladem ze studené podlahy. Rohož KLERA je vhodná i do saun či wellnes center.Předložka je vhodná pro všechny druhy podlah, včetně podlah s podlahovým topením. Vyniká jednoduchou údržbou, snadno se čistí. Tvoří ji 6 lamel, mezi nimiž jsou dostatečně velké mezery, aby vzduch cirkuloval, což napomáhá je rychlejšímu vysušení.Barva:přírodní hnědáMateriál: lakovaný bambusRozměry:šířka: 59 cmhloubka: 38 cmvýška: 3 cmHmotnost:3 kgDodáváno sestavené.

Produkt Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnový nábytek od značky Kondela, barevná varianta je hnědá, je vyroben z materiálu bambus v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové předložky, vyrábí jej značka Kondela, v barvě hnědá, materiálové provedení je bambus, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela - parametry produktu

BARVAHnědá
DEKORBambus
HMOTNOST3 kg
ŠÍŘKA59 cm
HLOUBKA38 cm
MATERIÁLBambus
VÝŠKA3 cm
Hmotnost3000.000g
KategorieNábytek, Dekorace, Koupelny, Stany, Koupelnový nábytek, Koupelnové předložky
ZnačkaKondela
Barvahnědá
Materiálbambus
E-shopInpostele.cz

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela - historie ceny a dostupnosti

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela - další zajímavé produkty

Bambusová předložka do koupelny KLERA Tempo Kondela - jak nakoupit nejvýhodnější?