BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá #192024

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá #192024

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá #192024

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá - popis produktu

Dětský zubní kartáček BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá: Zubní kartáček vyvinutý speciálně pro malé děti je vhodný k nácviku ústní hygieny pro kluky a holky už od šesti měsíců. Dětský zubní kartáček BabyOno je jemný, zoubky čistí opatrně, neobsahuje bisfenol A a je vybaven bezpečností zarážkou, aby se nedostal zbytečně hluboko do pusinky nebo krku. Silikonový kartáček BabyOno s veselým dětským designem je skvělý také k masáži dásní, když se prořezávají první zoubky. Dětem se dobře drží a bezpečně se s ním manipuluje. Pomůcka pro první ústní hygienu disponuje přísavkou, která umožňuje hygienické upevnění zubního kartáčku na umyvadlo. Klíčové vlastnosti dětského zubního kartáčku BabyOno, modrýPomůcka pro ústní hygienu je určena klukům a holkám od 6 měsícůDětský zubní kartáček pro nejmenší BabyOno je jemnýDisponuje bezpečnostní zarážkou, aby se nedostal příliš hluboko do dětských ústKartáček pro miminka BabyOno čistí zoubky opatrněSkvělý na první zoubky, ale také k masáži dásníZubní pomůcka z odolných materiálů neobsahuje bisfenol ASilikonový kartáček BabyOno má přísavku pro hygienické upevnění na umyvadloBarva:modrá

Produkt BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá #192024 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zubní kartáčky, patří pod značku BabyOno, v nabídce prodejce Alza.cz.

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá - parametry produktu

KategorieZubní kartáčky
ZnačkaBabyOno
E-shopAlza.cz

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá - historie ceny a dostupnosti

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá - další zajímavé produkty

BabyOno dětský zubní kartáček se zarážkou 6 m+, modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?