AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 040 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování - popis produktu

Nutriplenish Moisturizing Leave-In Conditioner: lehký kondicionér, který hydratuje a dodává vlasům energii po dobu 72 hodin a zároveň je rozčesává a chrání před tepelným stylingem.Tento lehký bezoplachový sprej vyrobený z 98 % z přírodních složek* a obohacený o komplex Superfood okamžitě vyživuje, rozčesává a chrání všechny typy vlasů.Olej z granátového jablka bohatý na omega 5 pomáhá oživit matné vlasy a certifikovaný organický kokosový olej proniká do vlasů a hloubkově je vyživuje.Sand Ginger obsahuje UV filtr, který pomáhá chránit vlasy před vysušujícími účinky slunce.Tento bezoplachový kondicionér okamžitě hydratuje, rozčesává a chrání všechny typy a textury vlasů.Klíčové výhody :- Tepelná ochrana- UV filtr přírodního původu pomáhá chránit vlasy před vysušujícími účinky slunce.- Zanechává vlasy hebké a poddajné- Použití na mokré i suché vlasy- 98% přírodní původ*.Vyživující bezoplachový sprej zůstává na místě pro dodatečné doplnění energie, lze použít na mokré i suché vlasy.Tip: Lze použít také jako přípravek před mytím vlasů.*Z rostlin, minerálů na bázi neropných surovin nebo vody.

Produkt AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování patří do skupiny produktů Péče o vlasy, patří značce AVEDA, naleznete jej v e-shopu SEPHORA.cz.

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování - parametry produktu

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování - historie ceny a dostupnosti

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování - další zajímavé produkty

AVEDA - Nutriplenish® Leave-In Conditioner - Hydratační krém bez oplachování - jak nakoupit nejvýhodnější?