Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 093 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL - popis produktu

Lyžařské boty Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL:Kvalitní a osobité lyžařské boty Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL vám umožní vychutnat si jízdu a zazářit na každém svahu. Lyžařské boty jsou přizpůsobeny ženám i mužům a hodí se pro jízdu po sjezdovkách i ve volném terénu. Lyžařské boty Atomic jsou perfektní pro chodidlo o délce 315 mm. Stěžejním parametrem je šířka skeletu - 112. Celková hmotnost lyžařských bot Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL poté činí 3600 g. Při výrobě použil výrobce materiál PU - bota / PU - komín, skelet tepelně tvarovatelný Memory Fit. Pohodlnou výstelku tvoří mimic Gold, 3M™ Thinsulate™. Pro zapínání lyžáků poslouží 4 4 přezky. Zajímavé přednosti lyžařských bot Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL byly navržené na sezónu 2022/2023 All mountain typ lyžařských bot je nejlepší na technicky namáhavější jízdu Svým provedením jsou vhodné pro dámy Svým střihem jsou vhodné pro muže Úroveň lyžaře: výkonnostní Určené jsou pro chodidlo o délce 315 mm Váha lyžařských bot Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL se dostala na 3600 g Skelet z materiálu: PU - bota / PU - komín, skelet tepelně tvarovatelný Memory Fit Materiál výstelku je mimic Gold, 3M™ Thinsulate™ Lyžařské boty Atomic mají skelet se šířkou 112 Vlastnosti: canting, grip walk, tepelně tvarovatelný skelet i vnitřní botička - Technologie Memory Fit (proces trvá pohých 12 minut) a vnitřní botička s technologií MIMIC - možno znovu přetvarovat Lyžařské boty mají barvu, která je černá

Produkt Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Atomic, v nabídce prodejce Alza.cz.

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL - parametry produktu

KategoriePánské boty
ZnačkaAtomic
E-shopAlza.cz

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL - historie ceny a dostupnosti

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL - další zajímavé produkty

Atomic HAWX PRIME 110 S GW BL - jak nakoupit nejvýhodnější?