Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec - popis produktu

Kamenec pro zastavení krvácení při náhodném poranění při holení. 100% čistý přírodní minerál bez konzervačních přísad a barviv. Kamenec je neparfémovaný - vhodný i pro citlivou pokožku.   THE BLUEBEARDS REVENGE Milióny mužů po celém světě sdílejí společný problém - to nezkrotné strniště, které, zdá se, vzdoruje účinku každé břitvy a tupí ostří dokonce i toho nejostřejšího strojku. Přidejte k tomu horu jiných groomingových těžkostí a vzniká tak neustálá každodenní bitva, kterou ani ti nejmužnější z mužů nemohou vyhrát. Existuje opravdu málo věcí horších než je mizérie neadekvátní groomingové rutiny. Naštěstí je tu anglická firma The Bluebeards Revenge, která se zaměřuje právě na tyto potíže.

Produkt Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky Astra v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec - parametry produktu

Objem75g
KategorieKosmetické pomůcky
ZnačkaAstra
E-shopNavlas.cz

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec - historie ceny a dostupnosti

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec - další zajímavé produkty

Astra Bluebeards Revenge Alum Bloch - kamenec - jak nakoupit nejvýhodnější?