ArtStol Ložnice DUBAJ

ArtStol Ložnice DUBAJ

ArtStol Ložnice DUBAJ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 450 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtStol Ložnice DUBAJ - popis produktu

Cena sestavy ložnicového nábytku zahrnuje manželskou postel DU2, dva noční stolky DU3, komodu DU4 a šatní skříň. Sestava nábytku Dubaj je velmi moderní a stylová ložnicová sektorová sestava , která splňuje i ty nejnáročnější potřeby klientů. Díky své jedinečné barevné kombinaci a materiálu, ze kterého je vyrobena, působí moderně a zároveň zútulní Vaši oblíbenou místnost. Sestava nábytku je vyrobena z laminované dřevotřísky. Elegantním prvkem sestavy jsou elegantní barevné fronty nábytku, které dodávají sestavě moderní nádech.

Rozměry: (Š/V/H)

  • komoda - 130 x 82 x 45 cm
  • noční stolek - 54 x 44 x 50 cm
  • manželská postel - 165 x 91 x 205, plocha na spaní 160 x 200 cm
  • šatní skříň - 226 x 220 x 64 cm

Barevné provedení:

  • bílá/fialový lesk
  • bílá/černý lesk

Postel je dodávána s roštem, ale bez matrace. K posteli je možné doobjednat kvalitní bonelovou matraci nebo jakoukoli jinou matraci z naší nabídky kvalitních matrací. Stačí navštívit sekci matrace .

Produkt ArtStol Ložnice DUBAJ patří do skupiny produktů Sestavy nábytku, je v nabídce značky ArtStol, barevná varianta je fialová v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Noční stolky, patří značce ArtStol, v barvě fialová, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtStol Ložnice DUBAJ lze nalézt mezi produkty ve skupině Ložnicové sestavy, patří značce ArtStol, barevné provedení je fialová, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

ArtStol Ložnice DUBAJ - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaČerná
BarvaFialová
Povrchová úpravaMat
Povrchová úpravaLesk
Plocha na spaní160 x 200 cm
StylModerní
KategorieNábytek, Postele, Komody, Sestavy nábytku, Noční stolky, Ložnicové sestavy
ZnačkaArtStol
Barvafialová
E-shopMujnabytek.cz

ArtStol Ložnice DUBAJ - historie ceny a dostupnosti

ArtStol Ložnice DUBAJ - další zajímavé produkty

ArtStol Ložnice DUBAJ - jak nakoupit nejvýhodnější?