ArtFir Rozdělení objednávky

ArtFir Rozdělení objednávky

ArtFir Rozdělení objednávky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 180 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtFir Rozdělení objednávky - popis produktu

Chápeme, že při objednávání více produktů s různými dodacími dobami může vzniknout potřeba doručit část zboží dříve nebo později. S naší novou službou můžete mít plnou kontrolu nad tím, jak a kdy Vám produkty doručíme. To znamená, že pokud produkt s nižší dobou dodání potřebujete dříve, zvolíte si možnost rozdělení objednávky a zboží doručíme dříve. Nemusíte čekat na kompletní objednávku, rozdělte si ji podle potřeby! Jsme přesvědčeni, že služba rozdělení objednávky přinese ještě větší spokojenost na vaší straně.

Produkt ArtFir Rozdělení objednávky patří do skupiny produktů Dekorační polštáře, vyrábí jej značka ArtFir, v barvě béžová, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Povlečení na polštáře, je v nabídce značky ArtFir, barevné provedení je béžová, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtFir Rozdělení objednávky - parametry produktu

BarvaBéžová
Rozměr40 x 40 cm
TypPovlak na polštář
VzorJednobarevná
KategoriePolštáře, Nábytek, Povlečení, Dekorační polštáře, Povlečení na polštáře
ZnačkaArtFir
Barvabéžová
E-shopMujnabytek.cz

ArtFir Rozdělení objednávky - historie ceny a dostupnosti

ArtFir Rozdělení objednávky - další zajímavé produkty

ArtFir Rozdělení objednávky - jak nakoupit nejvýhodnější?