ArtBel Šatní skříň MARYLOU

ArtBel Šatní skříň MARYLOU

ArtBel Šatní skříň MARYLOU

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 040 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtBel Šatní skříň MARYLOU - popis produktu

Sektorový dětský nábytek MARYLOU je tou správnou volbu pro každý dětský pokoj. Dětský nábytek MARYLOU je charakteristický moderními kovovými úchyty ve stříbrné barvě a jemným frézováním. Šatní skříň MARYLOU je vyrobena v bílém barevném provedení což vytváří nenapodobitelnou atmosféru. Šatní skříň je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou velmi odolné vůči poškození. Šatní skříň je prostorná a nabízí místo pro uložení dětského oblečení. Šatní skříň má zásuvku na kolejničky Häfele, které zajišťují tichý chod a zpomalované zavírání. Vytvořte svým dětem krásný a útulný dětský pokoj s dokonalým dětským sektorovým systémem nábytku MARYLOU.

Materiál: MDF lakovaná / dřevotřísková deska Rozměry: (ŠxHxV) 102,6 x 52,5 x 174,6 cm Barevné provedení: bílá (snow bliss)

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Šatní skříně, patří pod značku ArtBel, v barevné verzi bílá, materiálové složení MDF, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtBel Šatní skříň MARYLOU patří do skupiny produktů Dětské skříně, vyrábí jej značka ArtBel, v barevné verzi bílá, materiálové provedení je MDF, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtBel Šatní skříň MARYLOU - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálMDF
TvarRovné
Povrchová úpravaMat
Výška174,6 cm
Šířka od-do100 cm - 110 cm
PoliceAno
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
Věšáková tyčAno
Počet dveříDvoudveřové
KategorieNábytek, Skříně, Šatní skříně, Dětské skříně
ZnačkaArtBel
Barvabílá
MateriálMDF
E-shopMujnabytek.cz

ArtBel Šatní skříň MARYLOU - historie ceny a dostupnosti

ArtBel Šatní skříň MARYLOU - další zajímavé produkty

ArtBel Šatní skříň MARYLOU - jak nakoupit nejvýhodnější?