Ardon Rukavice ARDON SHIELD #4141930

Ardon Rukavice ARDON SHIELD #4141930

Ardon Rukavice ARDON SHIELD #4141930

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ardon Rukavice ARDON SHIELD - popis produktu

Pracovní rukavice Ardon Rukavice ARDON SHIELD: Firma Ardon, která dodává ochranné pomůcky a pracovní oděvy včetně obuvi, nabízí pracovní protiřezné rukavice Shield ve velikostech 9 a 10. Jsou vyrobeny z úpletu ze směsi protiřezného vlákna, lycry a polyesteru a jsou celomáčené v nitrilu. V dlaních jsou doplněné vycpávkami a na hřbetech rukou a prstů zajišťují bezpečnost gumové chrániče. Manžeta na suchý zip kolem zápěstí umožní snadné nasazování. Jsou určeny pro profesionální využití na mechanicky nejnáročnější práce, nabízejí protiřez (EN 388) úroveň 5. Využijí je i domácí kutilové při opravách motorů nebo strojů, kde ocení bezpečné uchopení předmětů i při kontaktu s kapalinou nebo olejem. Klíčové vlastnosti pracovních rukavic ShieldPracovní protiřezné rukavice Shield od firmy Ardon ve velikostech 9 a 10Úpletový směsový materiál v kombinaci protiřezného vlákna, lycry a polyesteruCelomáčené v nitrilu, na dlaních s vycpávkamiHřbety rukou a prstů chrání gumové protektorySnadné nasazování díky manžetě na suchý zipUrčené pro mechanicky nejnáročnější práceBezpečný úchop i v prostředí s výskytem olejůTřída protiřez (EN 388) úroveň 5

Tento produkt naleznete ve skupině Ochranné pomůcky, vyrábí jej značka Ardon, Ardon Safety, Ardon Safety s.r.o., naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Ardon Rukavice ARDON SHIELD - parametry produktu

Ardon Rukavice ARDON SHIELD - historie ceny a dostupnosti

Ardon Rukavice ARDON SHIELD - další zajímavé produkty

Ardon Rukavice ARDON SHIELD - jak nakoupit nejvýhodnější?