Aquarius Pupil psí vesta - M

Aquarius Pupil psí vesta - M

Aquarius Pupil psí vesta - M

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 740 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aquarius Pupil psí vesta - M - popis produktu

Psí plovací vesta Pupil je určena pro bezpečnost vašeho psa, když je ve vodě. Díky jasně oranžovému materiálu a reflexním prvkům bude pes ve všech podmínkách velmi dobře viditelný. Vesta je naplněna lehkou pěnou, udržuje psa na hladině a pomáhá mu plavat. Zabraňuje také rychlé ztrátě teploty. Vesta je upevněna třemi sponami, jednou na přední straně a dvěma na spodními okraji. Velikost S Hmotnost psa (kg) - max. 8 Obvodový krk (cm) - 38-43 Délka (cm) - 28 Velikost M Hmotnost psa (kg) - 8 - 15 Obvod krku (cm) - 40-45 Délka (cm) - 33 Velikost L Hmotnost psa (kg) - 15-40 Obvodový krk (cm) - 46-52 Délka (cm) - 38 Velikost XL hmotnost psa (kg) - nad 40 let Obvod krku (cm) - 53-75 Délka (cm) - 44

Produkt Aquarius Pupil psí vesta - M lze nalézt mezi produkty ve skupině Plovací vesty, barevná verze je oranžová, vícebarevná, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz.

Aquarius Pupil psí vesta - M - parametry produktu

BarvaOranžová
KategorieVesty, Plováky, Plovací vesty
Barvaoranžová, vícebarevná
E-shopSport365.cz

Aquarius Pupil psí vesta - M - historie ceny a dostupnosti

Aquarius Pupil psí vesta - M - další zajímavé produkty

Aquarius Pupil psí vesta - M - jak nakoupit nejvýhodnější?