Aquanox: Deep Descent [Steam]

Aquanox: Deep Descent [Steam]

Aquanox: Deep Descent [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aquanox: Deep Descent [Steam] - popis produktu

V blízké budoucnosti se stal povrch planety Země neobyvatelný. Co zůstalo z populace žije v bývalých těžících a výzkumných stanicích hluboko pod hladinou moře. Jediné co současná generace zná je roztroušená síť podvodních obydlí, která je zničena válkou o zásoby a nadvládu mezi různými frakcemi. Ovládněte tým vysoce trénovaných bojových pilotů a zažijte epický příběh v temném světě Aquanox. Pošlete nepřátele přímo na palubu Davyho Jonese pár dobře mířenými torpédy, minomety a jinými zbraněmi. Prozkoumejte nejhlubší zákoutí oceánů – mysteriózní, nebezpečná a neprozkoumaná. Akcí nabitá střílečka, která podporuje mnohé herní styly. Kooperace až pro 4 hráče s unikátními piloty z herního příběhu. Vytvořte si loď z řady dílů a přizpůsobitelných částí. RPG prvky jako tažení, rozebírání, výměny a loupání. Různé online PVP multiplayer režimy. Jedná se o digitální verzi hry Aquanox: Deep Descent, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt Aquanox: Deep Descent [Steam] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku THQ v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Aquanox: Deep Descent [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaTHQ
E-shopPlayGoSmart.cz

Aquanox: Deep Descent [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Aquanox: Deep Descent [Steam] - další zajímavé produkty

Aquanox: Deep Descent [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?