AQARA Radiator Thermostat E1 3ks

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks - popis produktu

Termostatická hlavice AQARA Radiator Thermostat E1 3ks:Chcete mít jednoduše ovladatelné vytápění? V tom případě vám pomůže termostatická hlavice AQARA, díky které budete vytápění v domě spravovat bez problému. Tento model termostatické hlavice se dá umístit na radiátory, které mají ve výbavě ventil RA, RAV, RAVL a M30. Pro úplné využití všech funkcí, je nutné vlastnit zařízení, které disponuje operačním systémem Android a iOS. Její funkce zahrnují také geolokaci, díky které pozná, kde se nacházíte. To podle vaší polohy zajistí zapnutí či vypnutí vytápění. Disponuje taktéž možností plánování, což usnadní úpravu času, kdy má a nemá topit. Požadovanou teplotu v místnosti ohlídá teplotní čidlo. Teplotu a další hodnoty snadno zkontrolujete díky podsvícenému displeji. Tato hlavice bude funkční jen tehdy, když ji napojíte na centrální jednotku. Aplikací má v angličtině, v češtině a ve slovenštině. Zásadní funkce termostatické hlavice AQARA Radiator Thermostat E1 3ks Zajistěte si možnost regulovat vytápění Termostatická hlavice AQARA má ventil typu RA, RAV, RAVL a M30 Umí komunikovat s operačními systémy Android a iOS Energii pro fungování získává z baterií Opatřena funkcí geolokace Nabízí možnost plánování vytápění Termostatická hlavice disponuje podsvíceným displejem Pro fungování potřebuje centrální jednotku Využití: vytápění a chlazení Typ zařízení: chytré a programovatelné

Produkt AQARA Radiator Thermostat E1 3ks patří do skupiny produktů Termostatické hlavice, patří pod značku AQARA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks - parametry produktu

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks - historie ceny a dostupnosti

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks - další zajímavé produkty

AQARA Radiator Thermostat E1 3ks - jak nakoupit nejvýhodnější?