APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku)

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku)

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) - popis produktu

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Sháníte nabíjecí nebo datový kabel? Originální nabíjecí kabel od společnosti Apple vám zajistí obojí. Je uzpůsoben pro výkon až 60 W, takže je ideální pro rychlonabíjení Power Delivery. A stejně dobře zvládá i synchronizaci a přenos dat. Na obou koncích Apple nabíjecího kabelu najdete konektory USB-C. Je tedy ideální pro nové iPhone 15, ale využijete ho i s dalšími přístroji s USB-C (například s iPad Pro, iPad Air, iPad mini nebo MacBook).   Potřebujete spíš kabel s Lightning? Klíčové parametry Originální nabíjecí kabel od společnosti Apple. Na obou stranách má konektory USB-C. Zvládá výkon až 60 W. Je ideální pro rychlonabíjení. Přenos dat ani synchronizace nejsou problém. APPLE nabíjecí kabel má textilní oplet pro větší odolnost. Jeho délka je 1 metr.   Nabíjecí adaptér není součástí balení. Vyberte si u nás nabíječku s USB-C. Uživatelské hodnocení Nejnovější iPhone 15 sice nemám, abych s jeho konektorem USB-C mohla tenhle APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C naplno využít, ale s jinými zařízeními funguje dobře. A je super, že zvládá výkon až 60 W, takže je jako dělaný pro rychlonabíjení. Díky textilnímu opletu je také odolný a jen tak se nezlomí.   APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m hodnotila Nikča ze SWISSTEN.eu    

Tento produkt se nachází v kategorii USB kabely od značky Apple, naleznete jej v e-shopu Swissten.eu.

Produkt APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) lze nalézt mezi produkty ve skupině Nabíjecí kabely, patří pod značku Apple, v nabídce prodejce Swissten.eu.

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) - parametry produktu

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) - historie ceny a dostupnosti

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) - další zajímavé produkty

APPLE nabíjecí kabel USB-C/USB-C, 60 W, 1 m Balení: Bulk (baleno v sáčku) - jak nakoupit nejvýhodnější?