Apple MacBook Air (13

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný #5881826

Apple MacBook Air (13

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 890 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný - popis produktu

Neskutečně tenký a lehký MacBook Air je teď výkonnější než kdy předtím. Má brilantní Retina displej, novou klávesnici Magic Keyboard, Touch ID, až dvakrát výkonnější procesor, rychlejší grafiku a dvojnásobnou úložnou kapacitu.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i7 1060NG7 Ice Lake 1.20 GHz
Operační paměť 16 GB LPDDR4X
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel Iris Plus Graphics
Displej 13' LCD 2560 x 1600 - Lesklý
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi
Rozhraní 2x USB-C
Výbava čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice, webkamera, bluetooth
Operační systém macOS
Barva Stříbrná
Retina displej: Čtyři milióny pixelů. Jeden hluboký nádech

Obraz v rozlišení 2560 × 1600 s více než čtyřmi milióny pixelů ti vyrazí dech. Fotky nabírají novou úroveň detailů a realističnosti. Text je dokonale ostrý a čitelný. A technologie True Tone automaticky upravuje bílý bod displeje podle barevné teploty prostředí. Webové stránky nebo e-maily tak na obrazovce vypadají stejně dobře jako na vytištěné stránce. V miliónech barev se všechno zobrazuje sytě a zářivě. Protože sklo displeje sahá až k okrajům víka, vnímáš jen to, co máš na obrazovce. A ten pohled stojí za to.

Dokonale přenosný notebook.

Hmotnost nového MacBooku Air činí pouhých 1,29 kg, přesto se však nezastaví před žádným úkolem. V praxi oceníte okamžité probuzení z režimu spánku nebo kvalitnější obrazový výstup z integrované FaceTime kamery nebo rychlé připojení k síti pomocí WiFi 6.

Touch ID: Tvůj otisk je tvoje heslo

V MacBooku Air je zabudované vrcholně bezpečné a praktické Touch ID. Jen na snímač položíš prst a Mac se hned odemkne. Otiskem prstu se pohotově dostaneš k zamčeným dokumentům, poznámkám a předvolbám systému. Bez zadávání dalšího hesla. Nákupy na webu jsou ještě jednodušší – při placení vyber Apple Pay a jedním dotykem máte nakoupeno. Není potřeba zadávat dodací ani fakturační údaje a informace z tvojí karty nikdo neuvidí. Touch ID se postará o to, aby tvoje soukromé informace zůstaly soukromé.

Klávesnice: Vykouzlí vám úsměv na tváři

MacBook Air teď má novou klávesnici Magic Keyboard, se kterou jako první přišel 16palcový MacBook Pro. Zdokonalený nůžkový mechanismus s 1mm zdvihem umožňuje pohodlné a tiché psaní s přesnou odezvou. Šipky v uspořádání do obráceného T ti usnadní projíždění řádků kódu, procházení tabulek i hraní her. A podsvícené klávesy se snímačem okolního osvětlení zpříjemní psaní ve špatně osvětleném prostředí.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný - parametry produktu

KategorieNotebooky

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný - historie ceny a dostupnosti

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný - další zajímavé produkty

Apple MacBook Air (13" 2020) Stříbrný - jak nakoupit nejvýhodnější?