Apple Mac Pro (2019) #6150812

Apple Mac Pro (2019) #6150812

Apple Mac Pro (2019) #6150812

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple Mac Pro (2019) - popis produktu

Počítač Apple je ideální volbou na váš pracovní stůl i do domácnosti. Jeho základem jsou spolehlivé komponenty, u nichž je solidní poměr výkonu a dostupnosti. Patří mezi stroje určené pro ty nejnáročnější úkoly a budou s ní spokojeni i ti nejnáročnější uživatelé.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Xeon W-3235 Cascade Lake 3.30 GHz
Operační paměť 96 GB DDR4
Vnitřní úložiště 1000 GB SSD
Grafická karta 2x AMD Radeon Pro W5700X 16 GB
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 2x USB 3.x, 4x USB-C, 2x DisplayPort, 1x HDMI
Operační systém macOS
Provedení MT (Tower)
Barva Stříbrná
Funkce určuje formu.

Design každého aspektu Macu Pro je podřízený výkonu. Hliníkový plášť na kostře z nerezové oceli se dá celý zvednout. Všechny komponenty jsou tak přístupné ze všech stran. A možnosti konfigurace prakticky neomezené.

Apple Mac Pro (2019)

Srdcem všestranného počítače Mac Pro 2019 CZ je čip Intel Xeon k němuž patří patřičně velká porce operační paměti. Na výkonu se podílí také samostatná grafická karta, ta usnadňuje práci procesoru s grafikou či editací videa.

Vzdušný design.

Lehký hliníkový plášť maximalizuje proudění vzduchu a přitom funguje jako robustní opora. A když se potřebuješ dostat do počítače, můžeš ho snadno sundat.

Apple Mac Pro

Značnou výhodou je i vyšší rychlost úložiště, SSD disk disponuje extrémní rychlostí, chod celého systému i přístup k datům bude velmi svižný. Vše je zaobaleno do skříně typu Mini Tower s miniaturními rozměry, která nezabírá moc místa na stole.

Nechává karty chladnými.

Neskutečně tichý chladicí systém udržuje PCIe karty a další interní součásti v chladu i při nejnáročnějších činnostech.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Apple Mac Pro (2019) - parametry produktu

KategoriePočítače

Apple Mac Pro (2019) - historie ceny a dostupnosti

Apple Mac Pro (2019) - další zajímavé produkty

Apple Mac Pro (2019) - jak nakoupit nejvýhodnější?