Apple iPhone XR 128GB Bílý

Apple iPhone XR 128GB Bílý

Apple iPhone XR 128GB Bílý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple iPhone XR 128GB Bílý - popis produktu

Mobilní telefon je profesionálně repasovaný a pro zajištění co nejvyššího poměru kvalita/cena jsou v některých případech měněny i kompletní díly za nové (např. baterie, displej, kamera). Mobilní telefon několik dní upozorňuje na vyměněný díl a po několika dnech se upozornění automaticky skryje. Toto upozornění nemá žádný vliv na funkčnost zařízení.  

iPhone Xr nijak nevybočuje z řady nových modelů X, je prostě luxusní. Displej přes celou plochu plynule přechází do rámečku z leteckého hliníku, který doplňuje odolné sklo. Celá konstrukce je opravdu dokonale zpracovaná a úžasný design iPhone X bude vždy přitahovat každý pohled.

Shrnutí parametrů
Displej 6,1' LCD 1792 x 828
Procesor Apple A12 Bionic, 6 jader
Operační paměť 3 GB
Vnitřní úložiště 128 GB
Konektivita Wi-Fi, 4G, NFC
Výbava Bluetooth, GPS, přední fotoaparát 7 Mpx, zadní fotoaparát 12 Mpx
Rozhraní Lightning
Operační systém iOS
Barva Bílá

Popis produktu

Telefon je kompletně lokalizovaný v českém jazyce, může se však jednat o produkt ze zahraniční distribuce. U každého zařízení se nachází nabíjecí adaptér a lightning kabel. Sluchátka nemusí být součástí balení. Zařízení může být dodáváno v neoriginální krabičce.

Krásný Liquid Retina HD displej

Objevte kvalitu technologie IPS nového displeje Liquid Retina HD. Na 6.1' úhlopříčce se může pochlubit rozlišením 1792 × 828 bodů s hustotou 326 bodů na palec (ppi). Díky inovativnímu technickému řešení podsvícení sahá obrazovka až ke krajům.

Umělá inteligence na vzestupu

Nový A12 Bionic = nejchytřejší a nejvýkonnější čip Apple. Nová generace Neural Engine pro umělou inteligenci přináší působivé zážitky v rozšířené realitě, fantastické inteligentní funkce fotoaparátu a ještě mnohem víc než čekáte. A12 Bionic, to je nová úroveň výkonu, umělé inteligence a strojového učení.

Kvalitní fotoaparát s umělou inteligencí

Fotoaparát iPhone Xr poskytuje nejen špičkový hardware, ale také umělou inteligenci. Přináší 12MP širokoúhlý fotoaparát a funkce pro hrátky s hloubkou ostrosti. Nechybí ani čtyřdiodový TrueTone blesk a optická stabilizace obrazu. Využijte naplno nové možnosti AI fotoaparátu.

Přední TrueDepth kamera a vylepšené Face ID

Přední TrueDepth kameru znáte z iPhone X, ale nyní byla ještě vylepšena a funkce přihlášení pomocí identifikace tváře Face ID, která je rychlejší a bezpečnější. TrueDepth kamera nabízí snímač 7MP a objektiv f/2.2, který umožní dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně. Nová kamera je navíc vybavena vylepšeným portrétní režimem, portrétním nasvícením a technologiemi Animoji a Memoji.

Rychlé připojení

Zábava nebo práce na novém telefonu bude velmi rychlá také díky vysoké rychlosti připojení WiFi 802.11ac s technologií MIMO 2×2 a podpoře sítí LTE Advanced.

Bezdrátové nabíjení

S iPhone Xr již nebudete potřebovat kabely. Bezdrátové připojení k sítím a příslušenství doplňuje podpora bezdrátového nabíjení standardu Qi. Nyní ještě rychlejší než u iPhone X. A pokud se bez kabelu neobejdete, samozřejmě mu zůstal konektor Lightning.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Apple iPhone XR 128GB Bílý - další zajímavé produkty

Apple iPhone XR 128GB Bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?