Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený - popis produktu

Mobilní telefon je profesionálně repasovaný a pro zajištění co nejvyššího poměru kvalita/cena jsou v některých případech měněny i kompletní díly za nové (např. baterie, displej, kamera). Mobilní telefon několik dní upozorňuje na vyměněný díl a po několika dnech se upozornění automaticky skryje. Toto upozornění nemá žádný vliv na funkčnost zařízení.  

iPhone PRO náročné. Obrovsky výkonný, výjimečně elegantní a stále jednoduchý. Ohromí vás snímky z nového trojitého fotoaparátu a potěší prodlouženou výdrží baterie. S větším iPhone 11 Pro Max zažijete skvělou zábavu na velkém displeji a menší iPhone 11 Pro osloví každého kdo hledá nekompromisní řešení v kompaktní konstrukci.

Shrnutí parametrů
Displej 6,5' LCD 2688 x 1242
Procesor Apple A13 Bionic, 6 jader
Operační paměť 4 GB
Vnitřní úložiště 64 GB
Konektivita Wi-Fi, 4G, NFC
Výbava Bluetooth, GPS, přední fotoaparát 12 Mpx, zadní fotoaparát 12 Mpx
Rozhraní Lightning
Operační systém iOS
Barva Zelená

Nejpokročilejší fotoaparát v iPhonu

Nový trojitý fotoaparát posune vaši kreativitu na úroveň profesionálů, ať budete fotit nebo natáčet videa. Soustava tří objektivů pro běžné snímky, ultraširokoúhlé a přiblížené je ideální pro jakoukoli situaci. Portréty, krajiny, architektura, sport, příroda, detaily, jednoduše vše na co si vzpomenete. Fotoaparáty dokážou spolupracovat a s podporou umělé inteligence procesoru A13 Bionic vytvoří vždy ten nejlepší záběr.

Nová TrueDepth selfie kamera

Ještě větší zábavu nyní zažijete s vylepšenou TrueDepth selfie kamerou. Vyzkoušejte funkci zpomaleného selfie v rozlišení Full HD při 120 fps a o zábavu máte postaráno. 12MP snímač s objektivem f/2.2 dokáže zachytit ty nejlepší selfie z iPhonu a nabízí podobné funkce pro portréty jako hlavní fotoaparáty. A o skvělou zábavu se vám postarají také další funkce, jako jsou Animoji a Memoji.

Natáčejte videa jako profesionál

iPhone 11 Pro Max zachycuje 4K video s rozšířeným dynamickým rozsahem při 60 snímcích za sekundu díky ohromnému výpočetnímu výkonu. Optická stabilizace obrazu, optický a digitální zoom a zvukový zoom to jsou funkce, které potřebujete pro dokonalý film.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Tento produkt naleznete ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku Apple, v nabídce prodejce Tera.cz.

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený - parametry produktu

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený - historie ceny a dostupnosti

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený - další zajímavé produkty

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?