Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 685 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber - popis produktu

manuální pánský skládací deštník s velkou střechou součástí je barevně ladící rukojeť s károvaným potahem rukojeť obsahuje logo 'Doppler' model má velmi kvalitní konstrukci ze sklolaminátu, oceli a hliníku pokud se vlivem větru deštník převrátí nedojde k jeho poškození - deštník se snadno překlopí zpět do původní polohy polyesterový potah je odolný vůči změnám vlhkosti a teplot - nesráží se deštník je díky velikosti vhodný do tašky   velikost složeného deštníku: 25 cm průměr střechy deštníku: 97 cm váha…

Produkt Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber patří do skupiny produktů Deštníky -, v barvě tmavě šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Skládací deštníky -, barevná verze je tmavě šedá, naleznete ho u prodejce Budchlap.cz.

Produkt Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber lze nalézt mezi produkty ve skupině Skládací deštníky, barevná verze je tmavě šedá, v nabídce prodejce Budchlap.cz.

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber - parametry produktu

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber - historie ceny a dostupnosti

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber - další zajímavé produkty

Antracitový skládací deštník Doppler Mini Fiber - jak nakoupit nejvýhodnější?