Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 333 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A - popis produktu

Vodotěsný tělový masér ANLAN 10-ATBA11-03A

Postarejte se o relaxaci po náročném dni. Masážní přístroj od společnosti Anlan vám pomůže uvolnit se a vyřešit problémy s bolestmi hlavy, nespavostí nebo vypadáváním vlasů. Je voděodolný (IPX7) a jeho ovládání je jednoduché a pohodlné. Přístroj i přiložený stojan navíc využívají dálkové infračervené a UV světlo. Skvěle se bude hodit jako dárek pro někoho blízkého.

Funkce UV a infračerveného světla

Funkci UV a infračerveného světla lze aktivovat dvojím stisknutím tlačítka. Zlepší se tak krevní oběh. UV světlo je zodpovědné za dezinfekci masážního přístroje, takže jeho používání je hygienické.

Voděodolnost

Masážní přístroj můžete používat bez omezení. Přístroj je odolný proti stříkající vodě podle normy IPX7, takže jej můžete používat při koupání nebo sprchování. Navíc se díky ergonomickému designu a protiskluzové úpravě pohodlně používá. Masážní přístroj vám dokonale padne do ruky a nevyklouzne vám. Za jeho jednoduché a pohodlné ovládání je zodpovědné jedno tlačítko.

Snadné nabíjení

Součástí sady je stojánek a kabel USB-C, který usnadní nabíjení. Chcete-li masážní přístroj nabít, připojte jej k napájení pomocí síťové nabíječky, powerbanky nebo notebooku. Navíc za dlouhou dobu provozu zařízení je zodpovědná baterie s kapacitou 900 mAh.

Funguje tak, jak si přejete

Přizpůsobte si masážní přístroj svým potřebám. Přístroj nabízí 2 rychlosti, ze kterých si můžete vybrat: nízkou a vysokou. Kromě toho sada obsahuje 2 sady vyměnitelných hlavic. Jedna z nich se bude hodit k masáži pokožky hlavy, ramen a krku a druhá k masáži paží, pasu, ramen, krku atd.

Součástí balení je
  • masážní přístroj
  • nabíjecí kolébka
  • vyměnitelné koncovky
  • nabíjecí kabel (USB-C)
  • uživatelská příručka
Značka ANLAN
Model YD770
Hmotnost cca 320 g
Rozměry cca 118 x 87,6 x 79,5 mm
Materiál ABS, silikon
Kapacita baterie 900 mAh
Napájení 5 W
Rychlosti 2
Nabíjecí rozhraní USB-C
Doba nabíjení cca 2 h
Voděodolnost IPX7

Produkt Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A patří do skupiny produktů Masážní přístroje, patří pod značku ANLAN, v barvě vícebarevná, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz.

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategoriePřístroje, Masážní přístroje
ZnačkaANLAN
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A - historie ceny a dostupnosti

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A - další zajímavé produkty

Anlan Vodotěsný tělový masér 10-ATBA11-03A - jak nakoupit nejvýhodnější?